Appartement te koop in Marbella / Spanje #46876

€ 670.000
Appartement te koop in Marbella Ontdek op slechts enkele minuten van het bruisende Marbella een unieke, hoogwaardige, omheinde woongemeenschap omringd door natuurlijke schoonheid met adembenemend, beschermd uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Eigentijdse, hypermoderne architectuur, die zorgt voor optimaal natuurlijk licht, deze ontwikkeling combineert moderne esthetiek, comfort en voorzieningen met het allerbeste van Moeder Natuur.  Het project, dat een mix van ruime appartementen, penthouses en villa's biedt, zal worden gebouwd op 50 hectare grond en zal bestaan uit lichtverhogende gebouwen met een lage dichtheid, grote percelen en luxe recreatiefaciliteiten in een veilige, besloten en exclusieve urbanisatie. Een perfecte keuze voor families en professionals die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte, maar met snelle en gemakkelijke toegang tot alles wat Marbella te bieden heeft. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46876
Prijs
€ 670.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Wijk
Ojén
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
145m²

Appartement te koop in Marbella

Ontdek op slechts enkele minuten van het bruisende Marbella een unieke, hoogwaardige, omheinde woongemeenschap omringd door natuurlijke schoonheid met adembenemend, beschermd uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Eigentijdse, hypermoderne architectuur, die zorgt voor optimaal natuurlijk licht, deze ontwikkeling combineert moderne esthetiek, comfort en voorzieningen met het allerbeste van Moeder Natuur. 

Het project, dat een mix van ruime appartementen, penthouses en villa's biedt, zal worden gebouwd op 50 hectare grond en zal bestaan uit lichtverhogende gebouwen met een lage dichtheid, grote percelen en luxe recreatiefaciliteiten in een veilige, besloten en exclusieve urbanisatie. Een perfecte keuze voor families en professionals die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte, maar met snelle en gemakkelijke toegang tot alles wat Marbella te bieden heeft.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht