Appartement te koop in Málaga / Spanje #48345

€ 268.000
Appartement te koop in Málaga Nieuw gebouwd appartement in een privé woonwijk met in totaal 58 appartementen met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 4 gebouwen die begane grond bieden met een tuin voor privégebruik, eerste verdieping met uitzicht op zee en bekroond door exclusieve penthouses met 3 slaapkamers. met indrukwekkende terrassen met vrij uitzicht op de Middellandse Zee. Alle huizen zijn op het zuidoosten georiënteerd en hebben grote terrassen die optimaal profiteren van het licht en het prachtige uitzicht op zee. De residentie heeft grote tuinen voor het plezier van gezinnen met een design gemeenschappelijk zwembad.  Alle woningen hebben een parkeerplaats buiten, overdekt door een gemeenschappelijke pergola. Dit complex biedt huizen die zijn ontworpen om de eigenaren maximaal comfort te bieden, met een selectie van materialen van topkwaliteit en prestigieuze merken, evenals zorgvuldige aandacht voor design. Ze bevatten ook een perfecte airconditioning die is aangepast voor zowel de koude als de warme maanden en een optimale geluidsisolatie tussen woningen en buiten.  Hun constructie volgens de richtlijnen van de nieuwe Technische Bouwcode (CTE) plaatst deze huizen in de voorhoede van de markt, omdat ze enkele van de hoogste niveaus van energie-efficiëntie bieden. De werken zijn gestart en de opleveringen zijn gepland voor november 2024. VRIJE TIJD IN Het strand van Casares. Dit nieuwe woonproject is gelegen tussen de toegangen tot de stad Casares en het clubhuis van Doña Julia Golf en met directe toegang voor voetgangers tot Playa Ancha, met zijn fijne zand en op slechts 4 minuten rijden van Sabinillas en Puerto de La Duquesa, waar u kunt genieten van het beste gastronomische, sport- en vrijetijdsaanbod in de omgeving.  En als u een golfliefhebber bent, kunt u binnen een straal van minder dan 10 minuten met de auto genieten van het beroemde Finca Cortesín-complex, evenals de golfbanen Casares Golf, Estepona Golf en La Duquesa Golf, onder andere. Appartement in Casares Playa van 89 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 18.00 meter, exterieur, zeer licht, zuidwest oriëntatie, 1 garage. Eigenschappen: verwarming: A/C koud - warm, airconditioning, lift, zwembad en intercom. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48345
Prijs
€ 268.000
Type woning
Appartement
Plaats
Málaga
Wijk
Casares Playa
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
84m²

Appartement te koop in Málaga

Nieuw gebouwd appartement in een privé woonwijk met in totaal 58 appartementen met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 4 gebouwen die begane grond bieden met een tuin voor privégebruik, eerste verdieping met uitzicht op zee en bekroond door exclusieve penthouses met 3 slaapkamers. met indrukwekkende terrassen met vrij uitzicht op de Middellandse Zee. Alle huizen zijn op het zuidoosten georiënteerd en hebben grote terrassen die optimaal profiteren van het licht en het prachtige uitzicht op zee. De residentie heeft grote tuinen voor het plezier van gezinnen met een design gemeenschappelijk zwembad. 

Alle woningen hebben een parkeerplaats buiten, overdekt door een gemeenschappelijke pergola. Dit complex biedt huizen die zijn ontworpen om de eigenaren maximaal comfort te bieden, met een selectie van materialen van topkwaliteit en prestigieuze merken, evenals zorgvuldige aandacht voor design. Ze bevatten ook een perfecte airconditioning die is aangepast voor zowel de koude als de warme maanden en een optimale geluidsisolatie tussen woningen en buiten. 

Hun constructie volgens de richtlijnen van de nieuwe Technische Bouwcode (CTE) plaatst deze huizen in de voorhoede van de markt, omdat ze enkele van de hoogste niveaus van energie-efficiëntie bieden. De werken zijn gestart en de opleveringen zijn gepland voor november 2024. VRIJE TIJD IN Het strand van Casares. Dit nieuwe woonproject is gelegen tussen de toegangen tot de stad Casares en het clubhuis van Doña Julia Golf en met directe toegang voor voetgangers tot Playa Ancha, met zijn fijne zand en op slechts 4 minuten rijden van Sabinillas en Puerto de La Duquesa, waar u kunt genieten van het beste gastronomische, sport- en vrijetijdsaanbod in de omgeving. 

En als u een golfliefhebber bent, kunt u binnen een straal van minder dan 10 minuten met de auto genieten van het beroemde Finca Cortesín-complex, evenals de golfbanen Casares Golf, Estepona Golf en La Duquesa Golf, onder andere. Appartement in Casares Playa van 89 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 18.00 meter, exterieur, zeer licht, zuidwest oriëntatie, 1 garage. Eigenschappen: verwarming: A/C koud - warm, airconditioning, lift, zwembad en intercom.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Intercom
  • Lift
  • Orientatie Zuid-West
  • Pergola
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht
  • Zeezicht