Appartement te koop in Málaga / Spanje #43763

€ 199.900
Appartement te koop in Málaga Wanneer je besluit om een paar dagen uit te rusten, om je dagelijkse werk, de stad en stress te vergeten, wordt er vaak gezegd dat dit dagen van ontkoppeling zijn. Maar in deze nieuwe ontwikkeling willen we deze term tot zijn maximale kracht verheffen. In je nieuwe huis in het Manilva-gebied word je omringd door wat er echt toe doet: de natuur, de zee en je dierbaren, dankzij de rust van het leven weg van een elektrisch, snel en routineus leven. In deze ontwikkeling zal uw belangrijkste buur de zee zijn, een rustige buur, wiens geluid niet stoort, maar ontspant, die u kunt bezoeken wanneer u maar wilt dankzij de nabijheid en die u zal verwelkomen met een glimlach zo breed als de stranden in de gebied.  Uw nieuwe woning wordt voor u op maat gemaakt, in een complex van woningen met 2 of 3 slaapkamers, parkeergelegenheid, uitzicht op zee en gemeenschappelijke tuinen. Zee, natuur en meer dan 300 dagen zon per jaar komen samen in een wooncomplex van ruim 14.000 vierkante meter. Ontdek een hoek van rust en harmonie naast de zee in de "New Golden Mile". Appartement in Manilva van 109 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 10,00 meter, exterieur, zeer licht, op het westen gericht, 1 garageplaats en aparte woonkamer. Eigenschappen: lift, tuin, zwembad, intercom en staat van instandhouding is gloednieuw. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#43763
Prijs
€ 199.900
Type woning
Appartement
Plaats
Málaga
Wijk
Manilva
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
109m²

Appartement te koop in Málaga

Wanneer je besluit om een paar dagen uit te rusten, om je dagelijkse werk, de stad en stress te vergeten, wordt er vaak gezegd dat dit dagen van ontkoppeling zijn. Maar in deze nieuwe ontwikkeling willen we deze term tot zijn maximale kracht verheffen. In je nieuwe huis in het Manilva-gebied word je omringd door wat er echt toe doet: de natuur, de zee en je dierbaren, dankzij de rust van het leven weg van een elektrisch, snel en routineus leven. In deze ontwikkeling zal uw belangrijkste buur de zee zijn, een rustige buur, wiens geluid niet stoort, maar ontspant, die u kunt bezoeken wanneer u maar wilt dankzij de nabijheid en die u zal verwelkomen met een glimlach zo breed als de stranden in de gebied. 

Uw nieuwe woning wordt voor u op maat gemaakt, in een complex van woningen met 2 of 3 slaapkamers, parkeergelegenheid, uitzicht op zee en gemeenschappelijke tuinen. Zee, natuur en meer dan 300 dagen zon per jaar komen samen in een wooncomplex van ruim 14.000 vierkante meter. Ontdek een hoek van rust en harmonie naast de zee in de "New Golden Mile". Appartement in Manilva van 109 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 10,00 meter, exterieur, zeer licht, op het westen gericht, 1 garageplaats en aparte woonkamer. Eigenschappen: lift, tuin, zwembad, intercom en staat van instandhouding is gloednieuw.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Intercom
  • Lift
  • Parkeerplaatsen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand