Villa te koop in Jávea / Spanje #52940

€ 1.250.000
Uniek eigendom te koop; een ruime villa met aangrenzend een volledig uitgeruste dokterspraktijk Deze ruime villa heeft aangrenzend een volledig uitgeruste dokterspraktijk met wachtzaal, spreekkamer, operatiekamer, laboratorium, ecografieruimte en twee badkamers. De locatie is zeer centraal en bevindt zich aan een doorgaande weg vlak bij het zandstrand en nabij een grote supermarkt.  Buiten is er een grote parking voorzien voor tot wel 7 auto's. Tevens is er nog een tweede privé parking afgescheiden met een poort met ruimte voor nog 3 auto's.  Het eigendom is gelegen op een grondstuk van wel 1434 m2 en heeft bovendien ook nog een gastenverblijf in de tuin.  Bij het oprijden van de parking bevindt zich aan de linkerkant de ingang tot de dokterspraktijk. Via een voetgangerspoort bereikt u het privégedeelte. U komt de villa binnen in een hal met aan de rechterkant een badkamer, loopt u verder dan komt u in een ruim salon, aangrenzend aan het salon bevindt zich een moderne, open keuken en een eetruimte. Het hoge plafond creëert hier een aangenaam gevoel van ruimte en de vele ramen zorgen voor veel natuurlijke licht-inval.  Via een glazen deur is er toegang tot de buitenkeuken met barbecue, wasbak, oven en een terras. Vanuit de keuken leidt de trap omhoog naar een dubbele slaapkamer met een en suite badkamer. Vanuit de slaapkamer loopt er nog een trap naar boven die tot een dressing en een kleine bureauruimte leidt. Aan de andere kant van de salon bevindt zich een brede gang met aan de linkerkant een kleine binnenkoer en aan de rechterkant een terrasje. De gang eindigt in een grote slaapkamer.  Boven de praktijk bevindt zich nog een volledig uitgeruste studio met een aparte ingang aan de voorkant van het gebouw. Het gastenverblijf in de tuin is voorzien van een dubbele isolatie en bestaat uit een woon-eetkamer, een keuken, een dubbele slaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er een directe toegang tot een privé terras. Tussen de villa en het gastenverblijf bevindt zich nog een eettafel met een buitenverwarmer. Ook is er nog een opslagruimte van 26 m2. Op het einde van het grondstuk bevindt zich de privé parking waar ook twee afkappingen zijn geïnstalleerd, onder de eerste afkapping bevinden zich de wasmachines en de droogmachine.  Indien er nog vragen zijn over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#52940
Prijs
€ 1.250.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Wijk
Arenal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
6
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
393m²
Oppervlakte perceel
1434m²

Uniek eigendom te koop; een ruime villa met aangrenzend een volledig uitgeruste dokterspraktijk

Deze ruime villa heeft aangrenzend een volledig uitgeruste dokterspraktijk met wachtzaal, spreekkamer, operatiekamer, laboratorium, ecografieruimte en twee badkamers. De locatie is zeer centraal en bevindt zich aan een doorgaande weg vlak bij het zandstrand en nabij een grote supermarkt. 

Buiten is er een grote parking voorzien voor tot wel 7 auto's. Tevens is er nog een tweede privé parking afgescheiden met een poort met ruimte voor nog 3 auto's. 

Het eigendom is gelegen op een grondstuk van wel 1434 m2 en heeft bovendien ook nog een gastenverblijf in de tuin. 

Bij het oprijden van de parking bevindt zich aan de linkerkant de ingang tot de dokterspraktijk. Via een voetgangerspoort bereikt u het privégedeelte. U komt de villa binnen in een hal met aan de rechterkant een badkamer, loopt u verder dan komt u in een ruim salon, aangrenzend aan het salon bevindt zich een moderne, open keuken en een eetruimte. Het hoge plafond creëert hier een aangenaam gevoel van ruimte en de vele ramen zorgen voor veel natuurlijke licht-inval. 

Via een glazen deur is er toegang tot de buitenkeuken met barbecue, wasbak, oven en een terras. Vanuit de keuken leidt de trap omhoog naar een dubbele slaapkamer met een en suite badkamer. Vanuit de slaapkamer loopt er nog een trap naar boven die tot een dressing en een kleine bureauruimte leidt. Aan de andere kant van de salon bevindt zich een brede gang met aan de linkerkant een kleine binnenkoer en aan de rechterkant een terrasje. De gang eindigt in een grote slaapkamer. 

Boven de praktijk bevindt zich nog een volledig uitgeruste studio met een aparte ingang aan de voorkant van het gebouw. Het gastenverblijf in de tuin is voorzien van een dubbele isolatie en bestaat uit een woon-eetkamer, een keuken, een dubbele slaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er een directe toegang tot een privé terras. Tussen de villa en het gastenverblijf bevindt zich nog een eettafel met een buitenverwarmer. Ook is er nog een opslagruimte van 26 m2. Op het einde van het grondstuk bevindt zich de privé parking waar ook twee afkappingen zijn geïnstalleerd, onder de eerste afkapping bevinden zich de wasmachines en de droogmachine. 

Indien er nog vragen zijn over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 

Voorzieningen

  • Afzonderlijk Appartement
  • Airconditioning
  • Apart gastenverblijf
  • BBQ
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Houtkachel
  • Opslagruimte
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Zonneboiler