Villa te koop in Jávea / Spanje #50020

€ 1.485.000 € 1.595.000
Villa te koop in Jávea Be Special presenteert met trots deze luxe en onlangs gerenoveerde villa op een zeer privé en rustige locatie nabij de berg Montgó. De villa heeft accommodatie gebouwd over twee niveaus. Toegang tot het hoogste niveau is via een indrukwekkende portiekingang met Tosca-stenen kenmerken, een gang leidt naar de grote open woonkamer met een lounge met een gashaard met vlameffect, perfect voor slecht weer en om een gezellige sfeer te creëren in de koudere maanden. U vindt een aparte gebogen eethoek met boogramen, een ruime woonkamer met meer van de gewilde Levantijnse charme, waaronder Tosca stenen bogen en balken die wit zijn geverfd om een modernere, lichte, heldere sfeer te creëren.  Vanuit het eetgedeelte wordt u geleid naar een gloednieuwe, volledig ingerichte keuken met ingebouwde apparatuur, waaronder een wijnkoeler. Een buitendeur in de keuken geeft toegang tot de voorzijde van het pand, ideaal voor het vervoeren van boodschappen. glazen deuren die uitkomen op een open terras aan de voorzijde en een deur aan de zijkant die uitkomt op een grote naya, perfect voor dat naadloze binnen-buitenleven en als verlengstuk van de woonkamer, ideaal voor het ontvangen van familie en vrienden en om van te genieten het prachtige uitzicht op het zwembad, de tuinen beneden en de vallei en de bergen in de verte.  Vanuit de centrale hal leidt een gang met inbouwkasten naar een geheel nieuw ingerichte ruimte met twee tweepersoonsslaapkamers die een badkamer met inloopdouche delen, de master bedroom suite heeft ruime inbouwkasten en een nieuw geïnstalleerd raam waar het bed is geplaatst dat biedt een prachtige omlijsting van de achterliggende tuin om van te genieten, de master en suite badkamer is een privé heiligdom met een nieuw eenrichtings privacyraam waardoor u kunt baden terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht, vanuit de hoofdslaapkamer is er ook toegang tot een eigen terras.  Vanuit de entree heeft u toegang tot het dakterras en ook tot de begane grond, wat weer een apart woongedeelte is met een eigen ingang. Hier vindt u een open keuken, een woon - eetkamer met toegang tot en uitzicht op het zwembad en de tuin, nog een slaapkamer met en suite badkamer, een gastenbadkamer, plus een grote wasruimte en een berging. De villa biedt veel privacy, omgeven door prachtige goed onderhouden mediterrane tuinen, met voldoende ruimte voor meerdere voertuigen. Het is uitgerust met warm en koud airconditioningsysteem, zonnepanelen, tv, alarmsysteem. Bezichtigingen worden sterk aanbevolen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50020
Prijs
€ 1.485.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
390m²

Villa te koop in Jávea

Be Special presenteert met trots deze luxe en onlangs gerenoveerde villa op een zeer privé en rustige locatie nabij de berg Montgó. De villa heeft accommodatie gebouwd over twee niveaus. Toegang tot het hoogste niveau is via een indrukwekkende portiekingang met Tosca-stenen kenmerken, een gang leidt naar de grote open woonkamer met een lounge met een gashaard met vlameffect, perfect voor slecht weer en om een gezellige sfeer te creëren in de koudere maanden. U vindt een aparte gebogen eethoek met boogramen, een ruime woonkamer met meer van de gewilde Levantijnse charme, waaronder Tosca stenen bogen en balken die wit zijn geverfd om een modernere, lichte, heldere sfeer te creëren. 

Vanuit het eetgedeelte wordt u geleid naar een gloednieuwe, volledig ingerichte keuken met ingebouwde apparatuur, waaronder een wijnkoeler. Een buitendeur in de keuken geeft toegang tot de voorzijde van het pand, ideaal voor het vervoeren van boodschappen. glazen deuren die uitkomen op een open terras aan de voorzijde en een deur aan de zijkant die uitkomt op een grote naya, perfect voor dat naadloze binnen-buitenleven en als verlengstuk van de woonkamer, ideaal voor het ontvangen van familie en vrienden en om van te genieten het prachtige uitzicht op het zwembad, de tuinen beneden en de vallei en de bergen in de verte. 

Vanuit de centrale hal leidt een gang met inbouwkasten naar een geheel nieuw ingerichte ruimte met twee tweepersoonsslaapkamers die een badkamer met inloopdouche delen, de master bedroom suite heeft ruime inbouwkasten en een nieuw geïnstalleerd raam waar het bed is geplaatst dat biedt een prachtige omlijsting van de achterliggende tuin om van te genieten, de master en suite badkamer is een privé heiligdom met een nieuw eenrichtings privacyraam waardoor u kunt baden terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht, vanuit de hoofdslaapkamer is er ook toegang tot een eigen terras. 

Vanuit de entree heeft u toegang tot het dakterras en ook tot de begane grond, wat weer een apart woongedeelte is met een eigen ingang. Hier vindt u een open keuken, een woon - eetkamer met toegang tot en uitzicht op het zwembad en de tuin, nog een slaapkamer met en suite badkamer, een gastenbadkamer, plus een grote wasruimte en een berging. De villa biedt veel privacy, omgeven door prachtige goed onderhouden mediterrane tuinen, met voldoende ruimte voor meerdere voertuigen. Het is uitgerust met warm en koud airconditioningsysteem, zonnepanelen, tv, alarmsysteem. Bezichtigingen worden sterk aanbevolen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Badkamer en-suite
  • BBQ
  • Bergzicht
  • Carport
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Inbouwkasten
  • Irrigatie systeem
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer
  • Zonnepanelen