Villa te koop in Jávea / Spanje #49953

€ 895.000
Villa te koop in Jávea Deze zeer goed onderhouden villa met 4 slaapkamers (4 en-suite badkamers, plus 1 wc) ligt boven de oude stad op het zuiden en heeft een uitzicht van bijna 180 graden, variërend van de Middellandse Zee in het oosten, over de oude stad, tot de zonsondergang en Montgó in het westen. In tegenstelling tot de buren bereikt u de villa via een oprijlaan die rechtstreeks naar het woonniveau leidt zonder trappen. Op dit niveau is er een garage met interne toegang, plus we hebben ook de master suite, waardoor het pand ideaal is voor mensen die minder mobiel.  Gebouwd in 2003 door de huidige eigenaren van het pand, wordt het gepresenteerd in zeer goede staat. De grote woonkamer met dubbel gewelfd hoog plafond leidt direct naar het royale overdekte terras waar men kan genieten van het spectaculaire uitzicht. Er zijn twee gastensuites op de bovenste verdieping, een zeer grote met een eigen zithoek. Beide slaapkamers profiteren van hun eigen privéterrassen. Op de benedenverdieping is er nog een gastensuite met nog een overdekt terras met het zwembad en de zomerkeuken. Het perceel is prachtig aangelegd met diverse volwassen palmen en mediterrane bomen. Met vele extra's zoals vloerverwarming in de gehele woning en airconditioning in de slaapkamers. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49953
Prijs
€ 895.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
429m²
Oppervlakte perceel
1461m²

Villa te koop in Jávea

Deze zeer goed onderhouden villa met 4 slaapkamers (4 en-suite badkamers, plus 1 wc) ligt boven de oude stad op het zuiden en heeft een uitzicht van bijna 180 graden, variërend van de Middellandse Zee in het oosten, over de oude stad, tot de zonsondergang en Montgó in het westen. In tegenstelling tot de buren bereikt u de villa via een oprijlaan die rechtstreeks naar het woonniveau leidt zonder trappen. Op dit niveau is er een garage met interne toegang, plus we hebben ook de master suite, waardoor het pand ideaal is voor mensen die minder mobiel. 

Gebouwd in 2003 door de huidige eigenaren van het pand, wordt het gepresenteerd in zeer goede staat. De grote woonkamer met dubbel gewelfd hoog plafond leidt direct naar het royale overdekte terras waar men kan genieten van het spectaculaire uitzicht. Er zijn twee gastensuites op de bovenste verdieping, een zeer grote met een eigen zithoek. Beide slaapkamers profiteren van hun eigen privéterrassen. Op de benedenverdieping is er nog een gastensuite met nog een overdekt terras met het zwembad en de zomerkeuken. Het perceel is prachtig aangelegd met diverse volwassen palmen en mediterrane bomen. Met vele extra's zoals vloerverwarming in de gehele woning en airconditioning in de slaapkamers.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht