Villa te koop in Jávea / Spanje #49949

€ 1.890.000
Villa te koop in Jávea Een zeldzame kans om een uniek pand te verwerven met in totaal 15 slaapkamers verdeeld over twee gebouwen. Het landgoed wordt met succes gerund als een huurwoning/retraite en biedt 3 tweepersoonsslaapkamers in een villa en nog eens 12 suites in het hoofdgebouw met een capaciteit van maximaal 26 personen. Ideaal gelegen in een rustige omgeving, omringd door het platteland en toch slechts 1,5 km van de oude binnenstad van Jávea, bevindt het zeer goed gepresenteerde pand zich op een vlak privéperceel op het zuiden van meer dan 3000 meter.  Het kleinere gebouw, dat momenteel wordt bewoond door de beheerders van het landgoed, biedt een eigen aangelegde privétuin. De villa biedt 2 tweepersoonsslaapkamers op de benedenverdieping, een open woonkamer en vervolgens een master suite met kleedkamer op de 1e verdieping. Het hoofdgebouw is verdeeld over 9 onafhankelijke gastensuites op de begane grond, waarvan er 6 aan elkaar grenzen, ideaal voor gezinnen. Op dit niveau hebben we ook een loungeruimte, een prachtige grote overdekte veranda (Naya) met mooie terracotta vloeren samen met tosca bogen en balkenplafonds, dan ook de grote woonkeuken en bar.  Onder de keuken bevindt zich een enorme kelder van 130m², de ideale plek voor opslag. De bovenverdieping bestaat uit een grote en opvallende ronde lounge, deze prachtige ruimte geeft het gevoel het hart van het huis te zijn en biedt prachtige karakteristieke kenmerken zoals terracotta vloeren, balkenplafonds en vele boogramen die prachtige vergezichten bieden over de vallei en naar de Montgó. Boven deze lounge ligt een heerlijk dakterras, de perfecte chill out area. Op dit niveau is er een onafhankelijk appartement met 2 grote slaapkamers, bestaande uit een eigen woonkamer en keuken met een eigen terras. Er is ook nog een gastensuite op dit niveau.  Buiten hebben we de 2 zwembaden, een kinderbad en het grotere, daarnaast is er de BBQ/eethoek grenzend aan het gazon en in de schaduw van de prachtige palmbomen. Dit eenmalige vooruitzicht biedt een investeerder de kans om een echt zeldzaam eigendom te verwerven. Er zijn geen anderen die vergelijkbaar zijn op zo'n locatie. Het is de ideale plek voor meerdere doeleinden, retraites voor verschillende soorten vakanties zoals yoga, fietsen, gezondheidsretraites en nog veel meer. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49949
Prijs
€ 1.890.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
15
Badkamers
13
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
1052m²
Oppervlakte perceel
3100m²

Villa te koop in Jávea

Een zeldzame kans om een uniek pand te verwerven met in totaal 15 slaapkamers verdeeld over twee gebouwen. Het landgoed wordt met succes gerund als een huurwoning/retraite en biedt 3 tweepersoonsslaapkamers in een villa en nog eens 12 suites in het hoofdgebouw met een capaciteit van maximaal 26 personen. Ideaal gelegen in een rustige omgeving, omringd door het platteland en toch slechts 1,5 km van de oude binnenstad van Jávea, bevindt het zeer goed gepresenteerde pand zich op een vlak privéperceel op het zuiden van meer dan 3000 meter. 

Het kleinere gebouw, dat momenteel wordt bewoond door de beheerders van het landgoed, biedt een eigen aangelegde privétuin. De villa biedt 2 tweepersoonsslaapkamers op de benedenverdieping, een open woonkamer en vervolgens een master suite met kleedkamer op de 1e verdieping. Het hoofdgebouw is verdeeld over 9 onafhankelijke gastensuites op de begane grond, waarvan er 6 aan elkaar grenzen, ideaal voor gezinnen. Op dit niveau hebben we ook een loungeruimte, een prachtige grote overdekte veranda (Naya) met mooie terracotta vloeren samen met tosca bogen en balkenplafonds, dan ook de grote woonkeuken en bar. 

Onder de keuken bevindt zich een enorme kelder van 130m², de ideale plek voor opslag. De bovenverdieping bestaat uit een grote en opvallende ronde lounge, deze prachtige ruimte geeft het gevoel het hart van het huis te zijn en biedt prachtige karakteristieke kenmerken zoals terracotta vloeren, balkenplafonds en vele boogramen die prachtige vergezichten bieden over de vallei en naar de Montgó. Boven deze lounge ligt een heerlijk dakterras, de perfecte chill out area. Op dit niveau is er een onafhankelijk appartement met 2 grote slaapkamers, bestaande uit een eigen woonkamer en keuken met een eigen terras. Er is ook nog een gastensuite op dit niveau. 

Buiten hebben we de 2 zwembaden, een kinderbad en het grotere, daarnaast is er de BBQ/eethoek grenzend aan het gazon en in de schaduw van de prachtige palmbomen. Dit eenmalige vooruitzicht biedt een investeerder de kans om een echt zeldzaam eigendom te verwerven. Er zijn geen anderen die vergelijkbaar zijn op zo'n locatie. Het is de ideale plek voor meerdere doeleinden, retraites voor verschillende soorten vakanties zoals yoga, fietsen, gezondheidsretraites en nog veel meer.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kelder
  • Naya
  • Opslagruimte
  • Overdekt terras
  • Privé tuin
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand