Villa te koop in Jávea / Spanje #49948

€ 745.000
Villa te koop in Jávea Deze onlangs gerenoveerde villa is op de markt gekomen met een frisse make-over, maar met behoud van alle klassieke kenmerken in plaats van een traditionele Spaanse villa, een zeer sympathieke renovatie. De woning is gelegen in een populair gebied van Jávea in de buurt van de XIC International School en op korte afstand van het oude centrum van Jávea met al zijn voorzieningen, bars en restaurants. Er zijn open uitzichten over de vallei richting Gata de Gorgos en over de berg Montgó in de andere richting.  De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 265m² en heeft 4 tweepersoonsslaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, studeerkamer, eethoek en een grote woonkeuken. Het biedt ook een aangename naya (overdekt terras) aan de achterkant van de villa. Het pand is de afgelopen jaren gerenoveerd en heeft een moderne draai gegeven aan de mooie rustieke kenmerken. De renovaties omvatten een bijgewerkte keuken, badkamers, verwarmingssysteem, airconditioning, elektra, sanitair en dubbele beglazing. De tuin en het zwembad zijn uitzonderlijk met meer dan 2000 m2 aan tuinen, een groot zwembad, barbecue en bijgebouwen - er is veel te zien in de tuin - het geeft een gevoel van ruimte en rust en is typerend voor een grote tuin in de Valls.  Hoewel de tuin mooi en rustiek is, biedt hij de toekomstige eigenaar nog steeds veel mogelijkheden om het goede werk voort te zetten en nieuwe gebieden / ideeën toe te voegen om de tuin verder te ontwikkelen. De villa heeft parkeergelegenheid voor meerdere auto's als u binnenkomt, aangezien de oprijlaan over de volledige lengte van één kant van het pand gaat - zoals verwacht wordt de villa geleverd met elektrische poorten voor extra veiligheid. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49948
Prijs
€ 745.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
265m²
Oppervlakte perceel
2128m²

Villa te koop in Jávea

Deze onlangs gerenoveerde villa is op de markt gekomen met een frisse make-over, maar met behoud van alle klassieke kenmerken in plaats van een traditionele Spaanse villa, een zeer sympathieke renovatie. De woning is gelegen in een populair gebied van Jávea in de buurt van de XIC International School en op korte afstand van het oude centrum van Jávea met al zijn voorzieningen, bars en restaurants. Er zijn open uitzichten over de vallei richting Gata de Gorgos en over de berg Montgó in de andere richting. 

De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 265m² en heeft 4 tweepersoonsslaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, studeerkamer, eethoek en een grote woonkeuken. Het biedt ook een aangename naya (overdekt terras) aan de achterkant van de villa. Het pand is de afgelopen jaren gerenoveerd en heeft een moderne draai gegeven aan de mooie rustieke kenmerken. De renovaties omvatten een bijgewerkte keuken, badkamers, verwarmingssysteem, airconditioning, elektra, sanitair en dubbele beglazing. De tuin en het zwembad zijn uitzonderlijk met meer dan 2000 m2 aan tuinen, een groot zwembad, barbecue en bijgebouwen - er is veel te zien in de tuin - het geeft een gevoel van ruimte en rust en is typerend voor een grote tuin in de Valls. 

Hoewel de tuin mooi en rustiek is, biedt hij de toekomstige eigenaar nog steeds veel mogelijkheden om het goede werk voort te zetten en nieuwe gebieden / ideeën toe te voegen om de tuin verder te ontwikkelen. De villa heeft parkeergelegenheid voor meerdere auto's als u binnenkomt, aangezien de oprijlaan over de volledige lengte van één kant van het pand gaat - zoals verwacht wordt de villa geleverd met elektrische poorten voor extra veiligheid.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd