Villa te koop in Jávea / Spanje #49944

€ 749.000
Villa te koop in Jávea Gunstig gelegen in het gebied van Pinosol, dicht bij het strand en op loopafstand van een selectie van voorzieningen en restaurants, deze moderne villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers ligt op een vlak privé zonnig perceel. Voltooid in 2016 door de huidige eigenaren. De villa is gebouwd met behulp van het externe Webertherm-isolatiesysteem in combinatie met een Mitsubishi Ecodan-warmtepomp, waardoor het pand extreem energiezuinig is.  Het onderhoudsvriendelijke aangelegde perceel is toegankelijk via de voetgangersingang of via de oprit met parkeergelegenheid voor ongeveer 3-4 auto's. Met een grote lichte open woonkamer die direct naar het zwembadterras leidt, zijn er 2 dubbele gastenslaapkamers en 2 badkamers op de benedenverdieping met een grote master suite met twee terrassen op de bovenverdieping. Vanaf de terrassen heeft u vrij uitzicht op het Montgo-massief. Deze lichte, moderne villa wordt gepresenteerd in uitstekende staat en biedt de perfecte accommodatie voor een vakantiehuis of om het hele jaar door te wonen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49944
Prijs
€ 749.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
174m²
Oppervlakte perceel
735m²

Villa te koop in Jávea

Gunstig gelegen in het gebied van Pinosol, dicht bij het strand en op loopafstand van een selectie van voorzieningen en restaurants, deze moderne villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers ligt op een vlak privé zonnig perceel. Voltooid in 2016 door de huidige eigenaren. De villa is gebouwd met behulp van het externe Webertherm-isolatiesysteem in combinatie met een Mitsubishi Ecodan-warmtepomp, waardoor het pand extreem energiezuinig is. 

Het onderhoudsvriendelijke aangelegde perceel is toegankelijk via de voetgangersingang of via de oprit met parkeergelegenheid voor ongeveer 3-4 auto's. Met een grote lichte open woonkamer die direct naar het zwembadterras leidt, zijn er 2 dubbele gastenslaapkamers en 2 badkamers op de benedenverdieping met een grote master suite met twee terrassen op de bovenverdieping. Vanaf de terrassen heeft u vrij uitzicht op het Montgo-massief. Deze lichte, moderne villa wordt gepresenteerd in uitstekende staat en biedt de perfecte accommodatie voor een vakantiehuis of om het hele jaar door te wonen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Loopafstand naar zee
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht
  • Warmte pomp