Villa te koop in Jávea / Spanje #49888

€ 1.050.000
Twee moderne villa's te koop in Jávea Deze twee villa's zullen worden gebouwd in de nieuwbouw Finca las Viñas in Jávea. Een residentie met in totaal 18 percelen. Gelegen in het bekende Las Laderas. Dicht bij alle voorzieningen. Het gezellige en altijd levendige Arenal strand is met de auto in 5 minuten te bereiken. De percelen waarop de 2 villa's gebouwd gaan worden zijn vlak en omgeven door diverse bomen. De villa's liggen op het zuiden en hebben uitzicht op de imposante berg Montgó. Bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Naast het gebied komt een prestigieus boutique hotel met restaurants, zwembad, sportfaciliteiten etc. De villa's liggen naast elkaar en hebben ieder een eigen ingang om de privacy te waarborgen. De moderne woningen zijn stijlvol, comfortabel, luxe en elegant. Ze zijn afgewerkt met materialen van topkwaliteit. De vrijwel identieke villa's hebben twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woon-eetkamer, luxe volledig ingerichte keuken met ontbijtbar, een tweepersoons slaapkamer en-suite, gastentoilet en wasruimte. Een interne trap brengt u naar boven waar u de tweede en-suite slaapkamer en de master suite vindt. Deze slaapkamer heeft een eigen kleedkamer, en-suite badkamer en toegang tot een eigen terras. De villa's zijn gelegen in een prachtige groene omgeving. Er zijn verschillende terrassen, zowel overdekt als open. Vanaf de begane grond leiden een paar treden naar beneden naar het terras bij het zwembad. Het zwembad heeft een strakke, vrije vorm die perfect aansluit bij de stijl van het huis. De woningen hebben een aangelegde tuin met gras, bomen en struiken. Er is een automatische poort voor auto's en een aparte voetgangerspoort. Parkeren op eigen terrein is mogelijk. Kenmerken: de keuken wordt voorzien van inbouwkoelkast, oven, magnetron, afzuigkap en vaatwasser. Dubbele beglazing, aluminium schuifluiken in de slaapkamers om de zon buiten te houden, led-verlichting, airconditioning (kanalen) en inbouwkasten tot aan het plafond. Irrigatiesysteem met sproeiers. Deze prachtige huizen te koop in Jávea, Costa Blanca, zijn minimalistisch maar stralen warmte uit door het ontwerp en de gebruikte materialen. De bouwvergunning is afgegeven en de bouw start zodra het project is verkocht. Aarzel niet om meer informatie of een bezichtiging aan te vragen.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49888
Prijs
€ 1.050.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Wijk
Las Laderas
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
300m²
Oppervlakte perceel
1000m²

Twee moderne villa's te koop in Jávea 

Deze twee villa's zullen worden gebouwd in de nieuwbouw Finca las Viñas in Jávea. Een residentie met in totaal 18 percelen. Gelegen in het bekende Las Laderas. Dicht bij alle voorzieningen. Het gezellige en altijd levendige Arenal strand is met de auto in 5 minuten te bereiken. De percelen waarop de 2 villa's gebouwd gaan worden zijn vlak en omgeven door diverse bomen. De villa's liggen op het zuiden en hebben uitzicht op de imposante berg Montgó. Bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Naast het gebied komt een prestigieus boutique hotel met restaurants, zwembad, sportfaciliteiten etc. 

De villa's liggen naast elkaar en hebben ieder een eigen ingang om de privacy te waarborgen. De moderne woningen zijn stijlvol, comfortabel, luxe en elegant. Ze zijn afgewerkt met materialen van topkwaliteit. De vrijwel identieke villa's hebben twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woon-eetkamer, luxe volledig ingerichte keuken met ontbijtbar, een tweepersoons slaapkamer en-suite, gastentoilet en wasruimte. 

Een interne trap brengt u naar boven waar u de tweede en-suite slaapkamer en de master suite vindt. Deze slaapkamer heeft een eigen kleedkamer, en-suite badkamer en toegang tot een eigen terras. De villa's zijn gelegen in een prachtige groene omgeving. Er zijn verschillende terrassen, zowel overdekt als open. Vanaf de begane grond leiden een paar treden naar beneden naar het terras bij het zwembad. Het zwembad heeft een strakke, vrije vorm die perfect aansluit bij de stijl van het huis. De woningen hebben een aangelegde tuin met gras, bomen en struiken. 

Er is een automatische poort voor auto's en een aparte voetgangerspoort. Parkeren op eigen terrein is mogelijk. Kenmerken: de keuken wordt voorzien van inbouwkoelkast, oven, magnetron, afzuigkap en vaatwasser. Dubbele beglazing, aluminium schuifluiken in de slaapkamers om de zon buiten te houden, led-verlichting, airconditioning (kanalen) en inbouwkasten tot aan het plafond. Irrigatiesysteem met sproeiers. Deze prachtige huizen te koop in Jávea, Costa Blanca, zijn minimalistisch maar stralen warmte uit door het ontwerp en de gebruikte materialen. De bouwvergunning is afgegeven en de bouw start zodra het project is verkocht. Aarzel niet om meer informatie of een bezichtiging aan te vragen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Gastentoilet
  • Kleedkamer
  • Nieuwbouw
  • Orientatie Zuid
  • Overdekt terras
  • Raam luiken
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer