Villa te koop in Jávea / Spanje #45965

€ 1.400.000
Zeldzame kans om een nieuwe luxe villa te kopen in de gewilde locatie van Tosalet Deze woning heeft een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de kust van Cabo San Antonio tot Cabo de la Nao. Alle belangrijke woonruimtes zijn op het oosten georiënteerd om te genieten van de prachtige zonsopgangen boven Jávea en de zee. De locatie ligt op slechts een paar minuten rijden van de stranden en faciliteiten van Jávea, maar geniet toch van de rust van een vredige landelijke locatie. Het unieke ontwerp met drie verdiepingen, uiteengezet op twee vleugels, is gecreëerd om zones te bieden voor dag en nacht leven. De begane grond heeft een dagvleugel met een grote eethoek en een volledig uitgeruste keuken.  De nachtvleugel heeft drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met en-suite badkamers. Op de bovenverdieping vindt u de master bedroom. Dit gebied heeft het beste uitzicht van het hele huis. De multifunctionele kelder is een ruimte die kan worden gebruikt voor een bioscoop, een gymzaal of een wijnkelder. De receptie kijkt uit op de tuin, het designzwembad en de zee. Een plek om comfortabel te ontspannen en te genieten van het allerbeste dat de Middellandse Zee te bieden heeft. Verder is de villa gebouwd met alleen de beste materialen en is voorzien van moderne innovatieve technologie zoals vloerverwarming en domoticasystemen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45965
Prijs
€ 1.400.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
372m²
Oppervlakte perceel
1115m²

Zeldzame kans om een nieuwe luxe villa te kopen in de gewilde locatie van Tosalet

Deze woning heeft een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de kust van Cabo San Antonio tot Cabo de la Nao. Alle belangrijke woonruimtes zijn op het oosten georiënteerd om te genieten van de prachtige zonsopgangen boven Jávea en de zee. De locatie ligt op slechts een paar minuten rijden van de stranden en faciliteiten van Jávea, maar geniet toch van de rust van een vredige landelijke locatie. Het unieke ontwerp met drie verdiepingen, uiteengezet op twee vleugels, is gecreëerd om zones te bieden voor dag en nacht leven. De begane grond heeft een dagvleugel met een grote eethoek en een volledig uitgeruste keuken. 

De nachtvleugel heeft drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met en-suite badkamers. Op de bovenverdieping vindt u de master bedroom. Dit gebied heeft het beste uitzicht van het hele huis. De multifunctionele kelder is een ruimte die kan worden gebruikt voor een bioscoop, een gymzaal of een wijnkelder. De receptie kijkt uit op de tuin, het designzwembad en de zee. Een plek om comfortabel te ontspannen en te genieten van het allerbeste dat de Middellandse Zee te bieden heeft. Verder is de villa gebouwd met alleen de beste materialen en is voorzien van moderne innovatieve technologie zoals vloerverwarming en domoticasystemen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Kelder
  • Orientatie Oost
  • Panoramazicht
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht