Villa te koop in Jávea / Spanje #45610

€ 540.000 € 570.000
Traditionele villa is gelegen in de nabijheid van het Arenal strand, supermarkten, apotheek, restaurants etc. alles op loopafstand. Het hoofdniveau is bereikbaar via een buitentrap. Op het hoogste niveau is er een ruim overdekt terras (naya) met uitzicht op de tuin, zwembad,  en op de Montgo en een verdere trap die naar het dakterras leidt. Binnen is er een woon / eetkamer, keuken met directe toegang tot de tuin, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er zijn elektrische radiatoren op de begane grond.Het lagere niveau is toegankelijk via een aparte ingang en heeft een woonkamer met aparte wijnkelder, 1 badkamer en een zeer grote slaapkamer met ruimte voor 3 – 4 bedden (deze kan ook worden opgedeeld in twee aparte kamers). Het perceel is bijna vlak met veel gras rond het zwembad; ideaal voor kinderen. Met veel parkeergelegenheid op het perceel en een ruime garage, is deze goed gepresenteerde woning scherp geprijsd. Waardoor het een ideaal vakantiehuis of voor permanente bewoning is; bezichtigingen worden sterk aanbevolen.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45610
Prijs
€ 540.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Wijk
Adsubia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
1
Oppervlakte bebouwd
176m²
Oppervlakte perceel
1020m²

Traditionele villa is gelegen in de nabijheid van het Arenal strand, supermarkten, apotheek, restaurants etc. alles op loopafstand.

Het hoofdniveau is bereikbaar via een buitentrap. Op het hoogste niveau is er een ruim overdekt terras (naya) met uitzicht op de tuin, zwembad,  en op de Montgo en een verdere trap die naar het dakterras leidt. Binnen is er een woon / eetkamer, keuken met directe toegang tot de tuin, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er zijn elektrische radiatoren op de begane grond.
Het lagere niveau is toegankelijk via een aparte ingang en heeft een woonkamer met aparte wijnkelder, 1 badkamer en een zeer grote slaapkamer met ruimte voor 3 – 4 bedden (deze kan ook worden opgedeeld in twee aparte kamers).

Het perceel is bijna vlak met veel gras rond het zwembad; ideaal voor kinderen.

Met veel parkeergelegenheid op het perceel en een ruime garage, is deze goed gepresenteerde woning scherp geprijsd. Waardoor het een ideaal vakantiehuis of voor permanente bewoning is; bezichtigingen worden sterk aanbevolen.


Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.