Tussenwoning te koop in Jávea / Spanje #49942

€ 360.000
Tussenwoning te koop in Jávea  Een prachtig voorbeeld van een traditioneel herenhuis in de meest iconische straat in de oude stad van Javea, de renovatie van dit huis heeft het oude met het nieuwe versmolten, een prachtig oud gebouw met een eigentijdse luxe afwerking in dit grote herenhuis. Het herenhuis is gelegen in het hart van de oude stad, vlakbij alle leuke restaurants en bars, overdekte markt, boetiekjes en de kerk, ook een korte wandeling naar de lokale markt die op donderdag wordt gehouden.  Het herenhuis is zorgvuldig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard met een keuken en badkamers van fantastische kwaliteit, geen ruimte is gespaard gebleven, de laatste hand en interieurafwerking is eenmalig. Het huis heeft een mooie doorgaande woonkamer en eetkamer, open haard, gevolgd door de uitstekende keuken, dit vormt de eerste verdieping, het huis heeft nog twee verdiepingen met in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers. Als u bij de bovenste slaapkamer komt, komt u in de meest fantastische buitenruimtes, het eerste niveau heeft een barbecue en veel ruimte voor tuinmeubilair en dan is er nog een terras, de perfecte plek om te zonnebaden en met uitzicht op zee en uitzicht over Jávea.  Deze keuze is eenmalig en de huidige eigenaar heeft het huis prachtig ingericht en daarom, als u een huis met een interieurontwerp wilt dat klaar is om binnen te lopen, is dit de plek voor u, de eigenaar staat open om het huis te verkopen met zijn volledige meubilering onder voorbehoud van een bevredigend bod voor de meubilering los van de prijs van het huis. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49942
Prijs
€ 360.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
156m²

Tussenwoning te koop in Jávea 

Een prachtig voorbeeld van een traditioneel herenhuis in de meest iconische straat in de oude stad van Javea, de renovatie van dit huis heeft het oude met het nieuwe versmolten, een prachtig oud gebouw met een eigentijdse luxe afwerking in dit grote herenhuis. Het herenhuis is gelegen in het hart van de oude stad, vlakbij alle leuke restaurants en bars, overdekte markt, boetiekjes en de kerk, ook een korte wandeling naar de lokale markt die op donderdag wordt gehouden. 

Het herenhuis is zorgvuldig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard met een keuken en badkamers van fantastische kwaliteit, geen ruimte is gespaard gebleven, de laatste hand en interieurafwerking is eenmalig. Het huis heeft een mooie doorgaande woonkamer en eetkamer, open haard, gevolgd door de uitstekende keuken, dit vormt de eerste verdieping, het huis heeft nog twee verdiepingen met in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers. Als u bij de bovenste slaapkamer komt, komt u in de meest fantastische buitenruimtes, het eerste niveau heeft een barbecue en veel ruimte voor tuinmeubilair en dan is er nog een terras, de perfecte plek om te zonnebaden en met uitzicht op zee en uitzicht over Jávea. 

Deze keuze is eenmalig en de huidige eigenaar heeft het huis prachtig ingericht en daarom, als u een huis met een interieurontwerp wilt dat klaar is om binnen te lopen, is dit de plek voor u, de eigenaar staat open om het huis te verkopen met zijn volledige meubilering onder voorbehoud van een bevredigend bod voor de meubilering los van de prijs van het huis.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Dichtbij voorzieningen
  • Openhaard
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht