Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #52999

€ 200.000
Prime Percelen met panoramisch uitzicht op de Montgo in Balcón al Mar, Javea. Deze aangrenzende percelen, die respectievelijk 758m2 en 832m2 meten, bieden een unieke kans in het gewilde gebied van Balcón al Mar, Javea, en bieden een totaal van 1590m2, wat voldoende ruimte biedt creëer uw droomwoning. Het weidse panoramische uitzicht op Montgo verhoogt de allure van deze toplocatie nog meer. Balcón al Mar, bekend om zijn rustige sfeer en handige voorzieningen, biedt de perfecte achtergrond voor het creëren van uw ideale leefomgeving.  Afstand tot voorzieningen:  -Supermarkt: 400m  -Restaurant: 350m  -Apotheek: 4,4km  -Medische alarmcentrale: 5,8km  -Internationale school: 4,0km Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#52999
Prijs
€ 200.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Wijk
Balcon al Mar
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1590m²

Prime Percelen met panoramisch uitzicht op de Montgo in Balcón al Mar, Javea.

Deze aangrenzende percelen, die respectievelijk 758m2 en 832m2 meten, bieden een unieke kans in het gewilde gebied van Balcón al Mar, Javea, en bieden een totaal van 1590m2, wat voldoende ruimte biedt creëer uw droomwoning.

Het weidse panoramische uitzicht op Montgo verhoogt de allure van deze toplocatie nog meer. Balcón al Mar, bekend om zijn rustige sfeer en handige voorzieningen, biedt de perfecte achtergrond voor het creëren van uw ideale leefomgeving. 

Afstand tot voorzieningen: 

-Supermarkt: 400m 

-Restaurant: 350m 

-Apotheek: 4,4km 

-Medische alarmcentrale: 5,8km 

-Internationale school: 4,0km

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.


Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Panoramazicht
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Vlak grondstuk
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand