Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #51036

€ 400.000
Bouwperceel te koop in JáveaWij presenteren u een bouwkavel in Jávea met uitzicht op de majestueuze Mondgo-berg. Het perceel is gelegen in de woonwijk Garroferal del Mondgo, op een zeer gunstige locatie. Op slechts 10 minuten rijden naar het strand in Jávea, maakt dit voor iemand zijn droomhuis. Dit perceel en alles wat Jávea en omgeving te bieden heeft. Het is een prachtig deel van Spanje om in te wonen. Als het dichtstbijzijnde continentale punt bij Ibiza delen we een vergelijkbaar niveau van stranden en vergelijkbare bergen en nationale parken, maar toch is het een korte rit naar de belangrijkste steden Alicante en Valencia. De kustlijn, de keuken, het weer en de mensen maken Jávea tot een geweldige plek, vertel er alleen niet te veel mensen over! Het perceel is groot en meet 1832,90 m2, wat geweldige bouwmogelijkheden biedt. We hebben andere percelen in deze woonwijk, van verschillende afmetingen en tegen verschillende prijzen. Bezoek ons kantoor voor meer informatie.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51036
Prijs
€ 400.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
1832m²

Bouwperceel te koop in Jávea

Wij presenteren u een bouwkavel in Jávea met uitzicht op de majestueuze Mondgo-berg. Het perceel is gelegen in de woonwijk Garroferal del Mondgo, op een zeer gunstige locatie. Op slechts 10 minuten rijden naar het strand in Jávea, maakt dit voor iemand zijn droomhuis. Dit perceel en alles wat Jávea en omgeving te bieden heeft. Het is een prachtig deel van Spanje om in te wonen. Als het dichtstbijzijnde continentale punt bij Ibiza delen we een vergelijkbaar niveau van stranden en vergelijkbare bergen en nationale parken, maar toch is het een korte rit naar de belangrijkste steden Alicante en Valencia. 

De kustlijn, de keuken, het weer en de mensen maken Jávea tot een geweldige plek, vertel er alleen niet te veel mensen over! Het perceel is groot en meet 1832,90 m2, wat geweldige bouwmogelijkheden biedt. We hebben andere percelen in deze woonwijk, van verschillende afmetingen en tegen verschillende prijzen. Bezoek ons kantoor voor meer informatie.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand