Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #50797

€ 315.000
Be Special presenteert met trots een fantastische bouwkavel met vergunning Als u klaar bent om uw droomhuis te bouwen, mis deze kans dan niet! Het perceel is gelegen in het gebied dat bekend staat als Valle del Sol, tussen La Granadella en Cansalades, op korte afstand van het Arenal-strand, Cala Blanca, Cala del Portichol en andere bezienswaardigheden zoals de Jávea Golf Club en een paar kilometer tussen Dénia en Moraira. Het is belangrijk om het aantrekkelijke gastronomische aanbod van bestaande diensten in de omgeving te benadrukken.  Het stuk grond voor residentieel gebruik is volledig verstedelijkt, gelegen aan de Calle Juan Cordero in het hoogste gedeelte van een recente woonwijk, waar nieuwe en moderne villa's op hoog niveau worden gebouwd. Omringd door natuurlijke bush met een uitstekende oriëntatie en met een spectaculair uitzicht op de Montgó en de kaap van San Antonio. Oppervlakte: 979,00 m2. Er is een Bouwvergunning verleend voor eengezinswoning met zwembad met 3 slaapkamers van ruim 200 m2. Het heeft een basis- en uitvoeringsproject voor de onmiddellijke start van de werken. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50797
Prijs
€ 315.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Wijk
Valle del Sol
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
979m²
Oppervlakte perceel
200m²

Be Special presenteert met trots een fantastische bouwkavel met vergunning

Als u klaar bent om uw droomhuis te bouwen, mis deze kans dan niet! Het perceel is gelegen in het gebied dat bekend staat als Valle del Sol, tussen La Granadella en Cansalades, op korte afstand van het Arenal-strand, Cala Blanca, Cala del Portichol en andere bezienswaardigheden zoals de Jávea Golf Club en een paar kilometer tussen Dénia en Moraira. Het is belangrijk om het aantrekkelijke gastronomische aanbod van bestaande diensten in de omgeving te benadrukken. 

Het stuk grond voor residentieel gebruik is volledig verstedelijkt, gelegen aan de Calle Juan Cordero in het hoogste gedeelte van een recente woonwijk, waar nieuwe en moderne villa's op hoog niveau worden gebouwd. Omringd door natuurlijke bush met een uitstekende oriëntatie en met een spectaculair uitzicht op de Montgó en de kaap van San Antonio. Oppervlakte: 979,00 m2. Er is een Bouwvergunning verleend voor eengezinswoning met zwembad met 3 slaapkamers van ruim 200 m2. Het heeft een basis- en uitvoeringsproject voor de onmiddellijke start van de werken.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand