Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #50199

€ 250.000
Bouwperceel te koop in Jávea Be Special presenteert met trots deze exclusieve bouwkavel in de bekende woonwijk La Cala. De grootte van het stedelijk perceel is 1000m2. Het kan zonder project worden opgeleverd of het is ook mogelijk om het samen met het project te kopen voor € 975.000. Jávea is erg kosmopolitisch en de lokale bevolking is vriendelijk, respectvol en vertederend. Het zijn net drie steden in één: het Arenal-strand, de haven en de Pueblo, de oude stad. Dineren in de oude stad biedt een totaal andere sfeer dan ergens anders in Jávea.  Er is een overvloed aan kwaliteitsrestaurants, met een grote verscheidenheid aan gerechten, die ook zeer goed geschikt zijn voor vegetariërs, veganisten en voor degenen die glutenvrij willen. Jávea heeft klifwandelingen, met spectaculaire uitzichten en op een klein eindje rijden ben je in het nationale park in de bergen.  De kustlijn biedt prachtige landschappen en grotten om te verkennen. Jávea heeft het hele jaar door prachtig weer. Het heeft een eigen microklimaat. Het is vaak zonnig als het klimaat rondom slecht is. Het betekent niet dat er erg weinig regen valt, maar in tegenstelling tot andere steden aan de Costa Blanca heeft het zijn eigen ontziltingsinstallatie die alle inwoners van water voorziet. In de zomer is het er koeler dan aan de Costa Del Sol en in de winter opmerkelijk warmer. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50199
Prijs
€ 250.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Wijk
La Cala
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1000m²

Bouwperceel te koop in Jávea

Be Special presenteert met trots deze exclusieve bouwkavel in de bekende woonwijk La Cala. De grootte van het stedelijk perceel is 1000m2. Het kan zonder project worden opgeleverd of het is ook mogelijk om het samen met het project te kopen voor € 975.000. Jávea is erg kosmopolitisch en de lokale bevolking is vriendelijk, respectvol en vertederend. Het zijn net drie steden in één: het Arenal-strand, de haven en de Pueblo, de oude stad. Dineren in de oude stad biedt een totaal andere sfeer dan ergens anders in Jávea. 

Er is een overvloed aan kwaliteitsrestaurants, met een grote verscheidenheid aan gerechten, die ook zeer goed geschikt zijn voor vegetariërs, veganisten en voor degenen die glutenvrij willen. Jávea heeft klifwandelingen, met spectaculaire uitzichten en op een klein eindje rijden ben je in het nationale park in de bergen. 

De kustlijn biedt prachtige landschappen en grotten om te verkennen. Jávea heeft het hele jaar door prachtig weer. Het heeft een eigen microklimaat. Het is vaak zonnig als het klimaat rondom slecht is. Het betekent niet dat er erg weinig regen valt, maar in tegenstelling tot andere steden aan de Costa Blanca heeft het zijn eigen ontziltingsinstallatie die alle inwoners van water voorziet. In de zomer is het er koeler dan aan de Costa Del Sol en in de winter opmerkelijk warmer.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand