Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #48906

€ 240.000
Bouwgrond te koop in Jávea Dit perceel heeft een oppervlakte van 1078m2 en is het laatste perceel in Granadella waar nog gebouwd mag worden. Het is een steil perceel, bovenaan is het het laatste perceel in een doodlopend straatje met links nog een perceel en rechts natuurgebied. Onderaan bevindt het zich in de bocht van de kronkelende weg die omhoog leidt vanaf het strand van Granadella.  Hierdoor is het mogelijk om 2 ingangen te maken. Vanaf het perceel heeft u een prachtig uitzicht over het gehele natuurgebied Granadella met uitzicht op de Montgó, Cumbre del Sol en Sierra de Bernia in Altea. Het perceel heeft een unieke ligging, slechts 300m van het prachtige, geliefde strand van Granadella met kristalhelder water maar toch volledig in alle rust en midden in de natuur. In het natuurpark zijn er ook tal van wandelpaden die beginnen vanaf het strand van Granadella. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48906
Prijs
€ 240.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Wijk
Granadella
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1078m²

Bouwgrond te koop in Jávea

Dit perceel heeft een oppervlakte van 1078m2 en is het laatste perceel in Granadella waar nog gebouwd mag worden. Het is een steil perceel, bovenaan is het het laatste perceel in een doodlopend straatje met links nog een perceel en rechts natuurgebied. Onderaan bevindt het zich in de bocht van de kronkelende weg die omhoog leidt vanaf het strand van Granadella. 

Hierdoor is het mogelijk om 2 ingangen te maken. Vanaf het perceel heeft u een prachtig uitzicht over het gehele natuurgebied Granadella met uitzicht op de Montgó, Cumbre del Sol en Sierra de Bernia in Altea. Het perceel heeft een unieke ligging, slechts 300m van het prachtige, geliefde strand van Granadella met kristalhelder water maar toch volledig in alle rust en midden in de natuur. In het natuurpark zijn er ook tal van wandelpaden die beginnen vanaf het strand van Granadella.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Doodlopende weg
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand