Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #47689

€ 320.000
Bouwgrond te koop in Jávea Dit perceel is ideaal voor mensen met commerciële belangen. Het is toegestaan om tot 5 verdiepingen te bouwen met de mogelijkheid tot het openen van een commercieel kantoor op de begane grond. Perfect voor wie wonen en werken wil combineren, of voor investeerders die op zoek zijn naar een perceel om een appartementsgebouw of hotel te bouwen.  Het perceel is gelegen aan de Avenida del Rei San Carlos I wat ervoor zorgt dat het een directe verbinding heeft met zowel het historische centrum van Jávea als het strand en de haven. Momenteel staat er een woning op die geheel gesloopt of gerenoveerd moet worden. Er is al een water- en elektra aansluiting en riolering. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47689
Prijs
€ 320.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Wijk
Centro Javea
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
200m²
Oppervlakte perceel
116m²

Bouwgrond te koop in Jávea

Dit perceel is ideaal voor mensen met commerciële belangen. Het is toegestaan om tot 5 verdiepingen te bouwen met de mogelijkheid tot het openen van een commercieel kantoor op de begane grond. Perfect voor wie wonen en werken wil combineren, of voor investeerders die op zoek zijn naar een perceel om een appartementsgebouw of hotel te bouwen. 

Het perceel is gelegen aan de Avenida del Rei San Carlos I wat ervoor zorgt dat het een directe verbinding heeft met zowel het historische centrum van Jávea als het strand en de haven. Momenteel staat er een woning op die geheel gesloopt of gerenoveerd moet worden. Er is al een water- en elektra aansluiting en riolering.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Electriciteit
  • Kantoor
  • Riolering
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Water