Terug naar resultaten

Tussenwoning te koop in Gata De Gorgos / Spanje #46612

€ 310.000
Tussenwoning te koop in Gata De Gorgos Bouw van 8 nieuwe herenhuizen in Gata de Gorgos (tussen Dénia en Jávea). Elke woning is uitgerust met een eigen klein zwembad en een tuin. Elk van de herenhuizen heeft 3 verdiepingen verbonden door trappen en lift (inclusief souterrain met 2 parkeerplaatsen en een berging. Directe toegang met trap naar de begane grond met een grote keuken (met A-merken Bosch of vergelijkbaar), een woonkamer /eetkamer en een gastentoilet. Vanuit de keuken, evenals vanuit de woon/eetkamer is er directe toegang tot de tuin. Een andere trap leidt naar de eerste verdieping waar zich in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers bevinden en van daar leidt een andere trap naar het mooie dakterras met uitzicht.  De woningen profiteren van warme/koude airconditioning. Sommige van de woningen hebben uitzicht op de Montgó en de andere hebben uitzicht over de stad en de achterliggende bergen. variëren van 136 - 140 m² en de bruikbare buitenoppervlakte van 48-95 m² Prijzen van € 310.000 - € 330.000 Verwachte opleveringsdatum is medio 2024. De verstrekte plannen, evenals de constructieve details van het gebouw ct op wijzigingen als gevolg van vergunningseisen of door criteria van de facultatieve directie, onverminderd de kwaliteit. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46612
Prijs
€ 310.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Gata De Gorgos
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
140m²
Oppervlakte perceel
48m²

Tussenwoning te koop in Gata De Gorgos

Bouw van 8 nieuwe herenhuizen in Gata de Gorgos (tussen Dénia en Jávea). Elke woning is uitgerust met een eigen klein zwembad en een tuin. Elk van de herenhuizen heeft 3 verdiepingen verbonden door trappen en lift (inclusief souterrain met 2 parkeerplaatsen en een berging. Directe toegang met trap naar de begane grond met een grote keuken (met A-merken Bosch of vergelijkbaar), een woonkamer /eetkamer en een gastentoilet. Vanuit de keuken, evenals vanuit de woon/eetkamer is er directe toegang tot de tuin. Een andere trap leidt naar de eerste verdieping waar zich in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers bevinden en van daar leidt een andere trap naar het mooie dakterras met uitzicht. 

De woningen profiteren van warme/koude airconditioning. Sommige van de woningen hebben uitzicht op de Montgó en de andere hebben uitzicht over de stad en de achterliggende bergen. variëren van 136 - 140 m² en de bruikbare buitenoppervlakte van 48-95 m² Prijzen van € 310.000 - € 330.000 Verwachte opleveringsdatum is medio 2024. De verstrekte plannen, evenals de constructieve details van het gebouw ct op wijzigingen als gevolg van vergunningseisen of door criteria van de facultatieve directie, onverminderd de kwaliteit.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Lift
  • Opslagruimte
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand