Terug naar resultaten

Bouwgrond te koop in Gata De Gorgos / Spanje #48646

€ 212.000
Deze finca is gelegen in het rustige buitengebied van Gata de GorgosOp loopafstand van het centrum. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 2900 m2 en u kunt genieten van prachtige uitzichten op de Montgó. en het natuurreservaat achter Gata de Gorgos. Op het perceel staat een geschakelde woning in rustieke stijl. De woning is vergroot en voor de helft gerenoveerd. Het huis bestaat uit een hoofdkamer van 140 m2 waarvan de originele droge stenen muren bewaard zijn gebleven. Het dak is gerenoveerd waardoor het een hoogte heeft van 9 meter, met de mogelijkheid om een zolder toe te voegen. Daarnaast zijn er 2 kleinere kamers en een binnenruimte.Tevens is er een naya die eventueel ook kan worden omgebouwd tot 1 of 2 extra kamers. Er is al water, elektra en riolering. Op het perceel staan verschillende fruitbomen en een johannesbroodboom waarvan de vrucht erg populair is in de Comunidad Valencia. Er is ook een waterput en een traditionele oven. Gata de Gorgos is een gezellig dorpje met een strategische ligging in de Marina Alta: 9 kilometer van Jávea, 13 kilometer van Denia en een uurtje rijden van zowel Valencia als Alicante. Er zijn meerdere supermarkten, een school, een sporthal, een medisch centrum en een muziekacademie. Ook zijn er diverse wandel- en fietsroutes.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48646
Prijs
€ 212.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Gata De Gorgos
Provincie
Alicante
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
190m²
Oppervlakte perceel
2900m²

Deze finca is gelegen in het rustige buitengebied van Gata de Gorgos

Op loopafstand van het centrum. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 2900 m2 en u kunt genieten van prachtige uitzichten op de Montgó. en het natuurreservaat achter Gata de Gorgos. Op het perceel staat een geschakelde woning in rustieke stijl. De woning is vergroot en voor de helft gerenoveerd. Het huis bestaat uit een hoofdkamer van 140 m2 waarvan de originele droge stenen muren bewaard zijn gebleven. Het dak is gerenoveerd waardoor het een hoogte heeft van 9 meter, met de mogelijkheid om een zolder toe te voegen. Daarnaast zijn er 2 kleinere kamers en een binnenruimte.

Tevens is er een naya die eventueel ook kan worden omgebouwd tot 1 of 2 extra kamers. Er is al water, elektra en riolering. Op het perceel staan verschillende fruitbomen en een johannesbroodboom waarvan de vrucht erg populair is in de Comunidad Valencia. Er is ook een waterput en een traditionele oven. Gata de Gorgos is een gezellig dorpje met een strategische ligging in de Marina Alta: 9 kilometer van Jávea, 13 kilometer van Denia en een uurtje rijden van zowel Valencia als Alicante. Er zijn meerdere supermarkten, een school, een sporthal, een medisch centrum en een muziekacademie. Ook zijn er diverse wandel- en fietsroutes.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Electriciteit
  • Fruitbomen
  • Naya
  • Riolering
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Water