Villa te koop in Els Poblets / Spanje #48711

€ 290.000
Villa te koop in Els Poblets Dit ruimtewonder biedt u een heerlijk wooncomfort op een perceel van ca. 840 m² en met een totale woonoppervlakte van ca. 200 m². De woonruimte, die zich uitstrekt over twee woonlagen, biedt alle ruimte voor herindeling en inrichting. In het onderste gedeelte van het huis bevindt zich de entree met houtkachel, een XXL woon-eetkamer met open haard, aparte keuken, een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer en een gastentoilet.  Een interne trap leidt naar de bovenverdieping, waar zich nog 3 slaapkamers bevinden, waarvan één met en-suite toilet en uitgang naar een open terras, evenals nog een badkamer. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving, de tuin en de bergen. De tuin is gemakkelijk te onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een zwembad. Een ruim overdekt terras met barbecue biedt schaduw in de zomer. Een XXL carport biedt ruimte voor meerdere auto's, ook ideaal voor een camper of caravan. Hier zijn onvergetelijke uren met familie en vrienden gegarandeerd. Deze vrijstaande woning is gelegen in een gewilde woonwijk van Els Poblets, een volwassen woonwijk.  In de directe omgeving zijn diverse huisartsen gevestigd. Het ziekenhuis is snel bereikbaar en biedt goede medische zorg. Winkelmogelijkheden zijn Aldi, Lidl, Mas y mas, een bouwmarkt en nog veel meer - op ongeveer 2 - 3 km afstand. Met de fiets ben je in ongeveer 10 minuten bij de zee. De school en het sportcentrum met zwembad bevinden zich in de dorpskern en bieden een breed scala aan sportieve en culturele activiteiten, evenals de muziekschool. Internationale restaurants zijn in de directe omgeving te vinden. Openhaard, airconditioning, houtkachel, buitendouche, terras, carport voor camper of caravan, BBQ, bergingen en inbouwkeuken. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48711
Prijs
€ 290.000
Type woning
Villa
Plaats
Els Poblets
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
200m²
Oppervlakte perceel
840m²

Villa te koop in Els Poblets

Dit ruimtewonder biedt u een heerlijk wooncomfort op een perceel van ca. 840 m² en met een totale woonoppervlakte van ca. 200 m². De woonruimte, die zich uitstrekt over twee woonlagen, biedt alle ruimte voor herindeling en inrichting. In het onderste gedeelte van het huis bevindt zich de entree met houtkachel, een XXL woon-eetkamer met open haard, aparte keuken, een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer en een gastentoilet. 

Een interne trap leidt naar de bovenverdieping, waar zich nog 3 slaapkamers bevinden, waarvan één met en-suite toilet en uitgang naar een open terras, evenals nog een badkamer. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving, de tuin en de bergen. De tuin is gemakkelijk te onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een zwembad. Een ruim overdekt terras met barbecue biedt schaduw in de zomer. Een XXL carport biedt ruimte voor meerdere auto's, ook ideaal voor een camper of caravan. Hier zijn onvergetelijke uren met familie en vrienden gegarandeerd. Deze vrijstaande woning is gelegen in een gewilde woonwijk van Els Poblets, een volwassen woonwijk. 

In de directe omgeving zijn diverse huisartsen gevestigd. Het ziekenhuis is snel bereikbaar en biedt goede medische zorg. Winkelmogelijkheden zijn Aldi, Lidl, Mas y mas, een bouwmarkt en nog veel meer - op ongeveer 2 - 3 km afstand. Met de fiets ben je in ongeveer 10 minuten bij de zee. De school en het sportcentrum met zwembad bevinden zich in de dorpskern en bieden een breed scala aan sportieve en culturele activiteiten, evenals de muziekschool. Internationale restaurants zijn in de directe omgeving te vinden. Openhaard, airconditioning, houtkachel, buitendouche, terras, carport voor camper of caravan, BBQ, bergingen en inbouwkeuken.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • BBQ
  • Buiten Douche
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Houtkachel
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand