Villa te koop in Els Poblets / Spanje #48562

€ 330.000 € 335.000
Villa te koop in Els PobletsHet "Castillo de Sol" is gelegen op een perceel van 398m2 dichtbij de stad en de zee op een zonnige locatie. Hier zou uw droom van een eigen huis in Spanje kunnen uitkomen. Een woonoppervlakte van ca. 181m2 is verdeeld over twee verdiepingen en biedt u een heerlijk mediterraan leven en leven. Het lagere niveau biedt een gezellige woon-eetkamer met open haard, open keuken met uitgang naar het ontbijtterras, een slaapkamer, met badkamer en-suite en inloopkleedkamer. Via een interne trap komt u op de bovenverdieping, waar u een grote en lichte doorgangskamer ontvangt, die op vele manieren kan worden gebruikt. Verder zijn er 2 slaapkamers, een zeer grote badkamer, 2 open terrassen waarvan één met toegang tot een dakterras. Het 360 graden uitzicht vanaf het terras is gewoon fantastisch, waar je met een glas wijn kunt genieten van de zonsondergang. De tuin is onderhoudsarm en met veel oog voor detail ontworpen. Tevens zijn er een carport voor 2 auto's en diverse bergingen aanwezig. Een zwembad, het grote overdekte familieterras en de zomerkeuken maken het aanbod compleet. Dit mooie huis ligt op slechts ongeveer 4000 meter van het strand, in Els Poblets. Winkelmogelijkheden, restaurants en het busstation naar Denia zijn dichtbij en op loopafstand. Els Poblets is populair bij alle nationaliteiten en leeftijdsgroepen. Het ligt aan zee en heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Els Poblets biedt haar bewoners een breed scala aan recreatieve en culturele activiteiten. Els Poblets ligt op ongeveer 8 km van de grotere stad Denia, waar u een breed scala aan winkels en uitgaansgelegenheden vindt, waaronder winkels, restaurants, bars, scholen, ziekenhuizen en last but not least de haven van Denia met veerverbindingen naar Ibiza en Majorca.De dichtstbijzijnde golfbanen bevinden zich in La Sella en Oliva Nova, op slechts ongeveer 5 km afstand. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 1 uur rijden met de auto. Airco warm en koud, open haard, zwembad, buitendouche met zonnepanelen, inbouwkeuken, inbouwkasten, dakterras, open terrassen, overdekt familieterras, carport voor 2 auto's, BBQ en een berging.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48562
Prijs
€ 330.000
Type woning
Villa
Plaats
Els Poblets
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
181m²
Oppervlakte perceel
398m²

Villa te koop in Els Poblets

Het "Castillo de Sol" is gelegen op een perceel van 398m2 dichtbij de stad en de zee op een zonnige locatie. Hier zou uw droom van een eigen huis in Spanje kunnen uitkomen. Een woonoppervlakte van ca. 181m2 is verdeeld over twee verdiepingen en biedt u een heerlijk mediterraan leven en leven. Het lagere niveau biedt een gezellige woon-eetkamer met open haard, open keuken met uitgang naar het ontbijtterras, een slaapkamer, met badkamer en-suite en inloopkleedkamer. 

Via een interne trap komt u op de bovenverdieping, waar u een grote en lichte doorgangskamer ontvangt, die op vele manieren kan worden gebruikt. Verder zijn er 2 slaapkamers, een zeer grote badkamer, 2 open terrassen waarvan één met toegang tot een dakterras. Het 360 graden uitzicht vanaf het terras is gewoon fantastisch, waar je met een glas wijn kunt genieten van de zonsondergang. De tuin is onderhoudsarm en met veel oog voor detail ontworpen. Tevens zijn er een carport voor 2 auto's en diverse bergingen aanwezig. Een zwembad, het grote overdekte familieterras en de zomerkeuken maken het aanbod compleet. 

Dit mooie huis ligt op slechts ongeveer 4000 meter van het strand, in Els Poblets. Winkelmogelijkheden, restaurants en het busstation naar Denia zijn dichtbij en op loopafstand. Els Poblets is populair bij alle nationaliteiten en leeftijdsgroepen. Het ligt aan zee en heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Els Poblets biedt haar bewoners een breed scala aan recreatieve en culturele activiteiten. Els Poblets ligt op ongeveer 8 km van de grotere stad Denia, waar u een breed scala aan winkels en uitgaansgelegenheden vindt, waaronder winkels, restaurants, bars, scholen, ziekenhuizen en last but not least de haven van Denia met veerverbindingen naar Ibiza en Majorca.

De dichtstbijzijnde golfbanen bevinden zich in La Sella en Oliva Nova, op slechts ongeveer 5 km afstand. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 1 uur rijden met de auto. Airco warm en koud, open haard, zwembad, buitendouche met zonnepanelen, inbouwkeuken, inbouwkasten, dakterras, open terrassen, overdekt familieterras, carport voor 2 auto's, BBQ en een berging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • BBQ
  • Buiten Douche
  • Buiten Keuken
  • Carport
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Inbouwkasten
  • Kleedkamer
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zonnepanelen