Terug naar resultaten

Appartement te koop in El Verger / Spanje #50913

€ 160.000
Prachtig appartement in El Verger, onlangs gerenoveerd en klaar om in te trekken. Dit appartement is volledig gemeubileerd en heeft goede algemene verlichting. Binnen vinden we een aparte keuken, drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en twee complete badkamers. Als belangrijkste kamer is er een woon-eetkamer met toegang tot het terras en uitzicht op de Sierra de Segaria waar je dankzij de westelijke oriëntatie elke dag van de zonsondergang kunt genieten. Het heeft dubbele beglazing en een pre-installatie voor airconditioning. Het is gerenoveerd en gemeubileerd en verkeert in perfecte omstandigheden om van te genieten. Indien u vragen heeft over dit appartement, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50913
Prijs
€ 160.000
Type woning
Appartement
Plaats
El Verger
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
100m²

Prachtig appartement in El Verger, onlangs gerenoveerd en klaar om in te trekken.

Dit appartement is volledig gemeubileerd en heeft goede algemene verlichting.
Binnen vinden we een aparte keuken, drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en twee complete badkamers. Als belangrijkste kamer is er een woon-eetkamer met toegang tot het terras en uitzicht op de Sierra de Segaria waar je dankzij de westelijke oriëntatie elke dag van de zonsondergang kunt genieten.
Het heeft dubbele beglazing en een pre-installatie voor airconditioning. Het is gerenoveerd en gemeubileerd en verkeert in perfecte omstandigheden om van te genieten.

Indien u vragen heeft over dit appartement, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.