Villa te koop in Denia / Spanje #50207

€ 1.450.000
Wij presenteren u een prachtige vrijstaande villa op de eerste lijn van het strand in Denia Deze accommodatie heeft een bevoorrechte locatie op slechts 2 km van het stadscentrum en op loopafstand van een supermarkt, bushaltes en een ruime keuze aan bars, cafés en restaurants. Het pand is uitgerust met materialen van topkwaliteit en heeft een mediterraan en modern design dat perfect past in de kustomgeving.  De woning bestaat uit drie ruime slaapkamers, drie complete badkamers, een grote woonkamer met een Amerikaanse keuken en een wasruimte. Buiten vinden we twee indrukwekkende terrassen: een naast het zwembad, gelegen aan de zuidkant van het huis, en een andere onder de veranda, die een ongeëvenaard uitzicht op zee biedt. Mis de kans niet om dit spectaculaire pand te bezoeken. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50207
Prijs
€ 1.450.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Wijk
Las Marinas
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
150m²
Oppervlakte perceel
800m²

Wij presenteren u een prachtige vrijstaande villa op de eerste lijn van het strand in Denia

Deze accommodatie heeft een bevoorrechte locatie op slechts 2 km van het stadscentrum en op loopafstand van een supermarkt, bushaltes en een ruime keuze aan bars, cafés en restaurants. Het pand is uitgerust met materialen van topkwaliteit en heeft een mediterraan en modern design dat perfect past in de kustomgeving. 

De woning bestaat uit drie ruime slaapkamers, drie complete badkamers, een grote woonkamer met een Amerikaanse keuken en een wasruimte. Buiten vinden we twee indrukwekkende terrassen: een naast het zwembad, gelegen aan de zuidkant van het huis, en een andere onder de veranda, die een ongeëvenaard uitzicht op zee biedt. Mis de kans niet om dit spectaculaire pand te bezoeken.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht