Villa te koop in Denia / Spanje #50131

€ 549.000
Geweldig uitzicht op zee en een zeer grote tuin! Deze villa te koop met panoramisch zeezicht in Denia is gelegen op de bovenste hellingen van de Montgó aan een rustige doodlopende straat. . Toegang tot de woning is via een lange oprijlaan langs de tuinen. Het perceel is bijna 2.000 m2 en beschikt over volwassen bomen, verzorgde gazons en een privézwembad. De villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Het lagere niveau heeft een onafhankelijk appartement met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. het overdekte terras met prachtig uitzicht op zee en het kasteel. Boven is nog een aparte slaapkamersuite met badkamer en zonneterras toegankelijk via een buitentrap. Dit is een zeer gemeenschappelijke woning, klaar om van te genieten en met een groter dan normaal perceel dat slechts een klein eindje rijden is naar het centrum van Denia en zijn fantastische stranden. Denia staat zeer bekend om de kwaliteit van de restaurants, het zeilen en de kustlijn. Een van de vele evenementen op de sociale kalender van Denia is de "Ruta de Tapa", de tapaswedstrijd tussen de lokale restaurants en biedt een uitstekende gelegenheid om de beurs te beoordelen!. Aarzel niet om contact op te nemen met eventuele vragen of om een bezichtiging te regelen van deze prachtige villa te koop in Denia. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50131
Prijs
€ 549.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Wijk
Montgó (Denia)
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
258m²
Oppervlakte perceel
1899m²

Geweldig uitzicht op zee en een zeer grote tuin!

Deze villa te koop met panoramisch zeezicht in Denia is gelegen op de bovenste hellingen van de Montgó aan een rustige doodlopende straat. . Toegang tot de woning is via een lange oprijlaan langs de tuinen. Het perceel is bijna 2.000 m2 en beschikt over volwassen bomen, verzorgde gazons en een privézwembad. De villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Het lagere niveau heeft een onafhankelijk appartement met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. het overdekte terras met prachtig uitzicht op zee en het kasteel. Boven is nog een aparte slaapkamersuite met badkamer en zonneterras toegankelijk via een buitentrap.

Dit is een zeer gemeenschappelijke woning, klaar om van te genieten en met een groter dan normaal perceel dat slechts een klein eindje rijden is naar het centrum van Denia en zijn fantastische stranden. Denia staat zeer bekend om de kwaliteit van de restaurants, het zeilen en de kustlijn. Een van de vele evenementen op de sociale kalender van Denia is de "Ruta de Tapa", de tapaswedstrijd tussen de lokale restaurants en biedt een uitstekende gelegenheid om de beurs te beoordelen!. Aarzel niet om contact op te nemen met eventuele vragen of om een bezichtiging te regelen van deze prachtige villa te koop in Denia.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Doodlopende weg
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Solarium
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht