Villa te koop in Denia / Spanje #49946

€ 975.000
Gunstig gelegen in het Benimaquia-gebied van Denía Dicht bij het dorp La Jara met zijn tramverbinding en ziekenhuis, plus Ondara en het hoofdwegennet, ligt dit prachtige pand in Finca-stijl met 5 slaapkamers op een groot privéperceel van meer dan 8.000 m. Het hoofdgebouw is toegankelijk via een indrukwekkende privé oprijlaan die door de mooi onderhouden gazons loopt. Het hoofdgebouw ligt verhoogd aan de achterzijde van het perceel en biedt een prachtig vrij uitzicht.  De gelijkvloerse hoofdvilla beschikt over 4 en suite slaapkamers, samen met een prachtig gerenoveerde grote familiekamer met eetkamer en keuken plus nog een grote loungeruimte aan de andere kant van het pand. Er is ook nog een onafhankelijk appartement met 1 slaapkamer in wat eens de oorspronkelijke finca was die meer dan honderd jaar oud is. Het pand is altijd zeer goed onderhouden met smaakvolle renovaties die onlangs zijn uitgevoerd in de familiekamers en slaapkamers. Met zonne-energie biedt het pand efficiënte energie- en verwarmingsoplossingen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49946
Prijs
€ 975.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
320m²
Oppervlakte perceel
8310m²

Gunstig gelegen in het Benimaquia-gebied van Denía

Dicht bij het dorp La Jara met zijn tramverbinding en ziekenhuis, plus Ondara en het hoofdwegennet, ligt dit prachtige pand in Finca-stijl met 5 slaapkamers op een groot privéperceel van meer dan 8.000 m. Het hoofdgebouw is toegankelijk via een indrukwekkende privé oprijlaan die door de mooi onderhouden gazons loopt. Het hoofdgebouw ligt verhoogd aan de achterzijde van het perceel en biedt een prachtig vrij uitzicht. 

De gelijkvloerse hoofdvilla beschikt over 4 en suite slaapkamers, samen met een prachtig gerenoveerde grote familiekamer met eetkamer en keuken plus nog een grote loungeruimte aan de andere kant van het pand. Er is ook nog een onafhankelijk appartement met 1 slaapkamer in wat eens de oorspronkelijke finca was die meer dan honderd jaar oud is. Het pand is altijd zeer goed onderhouden met smaakvolle renovaties die onlangs zijn uitgevoerd in de familiekamers en slaapkamers. Met zonne-energie biedt het pand efficiënte energie- en verwarmingsoplossingen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alles gelijkvloers
  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht