Villa te koop in Denia / Spanje #49928

€ 490.000
Deze goed onderhouden villa zal u in een mum van tijd bekoren!  Over de indeling van het huis is nagedacht: entree, woonkamer en zwembad bevinden zich allemaal op één verdieping, allemaal op de begane grond! In de woonkamer vindt u een lichte woon-eetkamer met open keuken. De open haard geeft een gezellige toets aan de kamer. Niet alleen vanuit de woonkamer kunt u genieten van het zeezicht, maar ook vanuit de direct aangrenzende glazen serre. Hier kunt u op een zeer persoonlijke manier de natuur bewonderen.  Ook op deze verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer, met directe toegang tot nog een privéterras, en een badkamer. De villa is voorzien van vloerverwarming (via gas, de gasketel is recent vernieuwd), zodat het ook in de winter aangenaam warm is. Op de benedenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers met elk een badkamer. De grote hobbykamer zou gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot nog een slaapkamer. Tot slot is er een ruime bijkeuken met wasruimte. Het pand is zeer onderhoudsarm gehouden, met mooie tegelpartijen, hier en daar versierd met planten en palmbomen. De dubbele carport heeft veel ruimte en biedt de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Zeer mooie en gewilde panoramische ligging in Marquesa 6 met uitzicht op zee en de bergen. Denia biedt een uitstekende infrastructuur en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, een jachthaven, een vismarkt, een prachtige oude stad en een uitstekend gastronomisch aanbod. Kilometerslange stranden wachten op u in Denia! De luchthavens van Valencia en Alicante liggen op 100 km en zijn via de snelweg goed bereikbaar. Solide constructie, 4x8 zwembad met professionele overkapping, carport, vloerverwarming (gas), inbouwkeuken, grote bijkeuken, dubbel glas PVC ramen met horren, serre , inbouwkasten, riolering, tegelvloeren etc. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49928
Prijs
€ 490.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Wijk
Marquesa VI
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
220m²
Oppervlakte perceel
906m²

Deze goed onderhouden villa zal u in een mum van tijd bekoren! 

Over de indeling van het huis is nagedacht: entree, woonkamer en zwembad bevinden zich allemaal op één verdieping, allemaal op de begane grond! In de woonkamer vindt u een lichte woon-eetkamer met open keuken. De open haard geeft een gezellige toets aan de kamer. Niet alleen vanuit de woonkamer kunt u genieten van het zeezicht, maar ook vanuit de direct aangrenzende glazen serre. Hier kunt u op een zeer persoonlijke manier de natuur bewonderen. 

Ook op deze verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer, met directe toegang tot nog een privéterras, en een badkamer. De villa is voorzien van vloerverwarming (via gas, de gasketel is recent vernieuwd), zodat het ook in de winter aangenaam warm is. Op de benedenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers met elk een badkamer. De grote hobbykamer zou gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot nog een slaapkamer. Tot slot is er een ruime bijkeuken met wasruimte. Het pand is zeer onderhoudsarm gehouden, met mooie tegelpartijen, hier en daar versierd met planten en palmbomen. De dubbele carport heeft veel ruimte en biedt de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

Zeer mooie en gewilde panoramische ligging in Marquesa 6 met uitzicht op zee en de bergen. Denia biedt een uitstekende infrastructuur en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, een jachthaven, een vismarkt, een prachtige oude stad en een uitstekend gastronomisch aanbod. Kilometerslange stranden wachten op u in Denia! De luchthavens van Valencia en Alicante liggen op 100 km en zijn via de snelweg goed bereikbaar. Solide constructie, 4x8 zwembad met professionele overkapping, carport, vloerverwarming (gas), inbouwkeuken, grote bijkeuken, dubbel glas PVC ramen met horren, serre , inbouwkasten, riolering, tegelvloeren etc. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Volledig gemeubileerd