Villa te koop in Denia / Spanje #49927

€ 160.000
Villa te koop in Denia Het perceel biedt ca. 40 meter weggevel en met ca. 1.220m2 omheind terrein, vormt een ideale basis voor het realiseren van uw eigen droomhuis. Het is bijna vlak en een bestaande bouwaanvraag is al goedgekeurd. Het bijbehorende project voor een ruime vrijstaande woning, ca. 200 m² woonoppervlak plus terrassen, 4 slaapkamers, zwembad 10 x 4 m, twee opritten, ondergrondse garage onder het huis (bereikbaar vanaf de tweede oprit op de begane grond) kan worden overgenomen en de bouw kan direct beginnen.  Er is ook de mogelijkheid om het project te wijzigen. Door de bestaande bouwvergunning zijn de wachttijden korter. Rustig en toch dichtbij de stad, deze woning is gelegen in Denia. In Denia heb je alles wat je hartje begeert. Supermarkten, apotheken, bars, restaurants en nog veel meer zijn het hele jaar door geopend en gemakkelijk te bereiken. Denia heeft ook een haven met veerverbindingen naar Mallorca en Ibiza.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49927
Prijs
€ 160.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
200m²
Oppervlakte perceel
1272m²

Villa te koop in Denia

Het perceel biedt ca. 40 meter weggevel en met ca. 1.220m2 omheind terrein, vormt een ideale basis voor het realiseren van uw eigen droomhuis. Het is bijna vlak en een bestaande bouwaanvraag is al goedgekeurd. Het bijbehorende project voor een ruime vrijstaande woning, ca. 200 m² woonoppervlak plus terrassen, 4 slaapkamers, zwembad 10 x 4 m, twee opritten, ondergrondse garage onder het huis (bereikbaar vanaf de tweede oprit op de begane grond) kan worden overgenomen en de bouw kan direct beginnen. 

Er is ook de mogelijkheid om het project te wijzigen. Door de bestaande bouwvergunning zijn de wachttijden korter. Rustig en toch dichtbij de stad, deze woning is gelegen in Denia. In Denia heb je alles wat je hartje begeert. Supermarkten, apotheken, bars, restaurants en nog veel meer zijn het hele jaar door geopend en gemakkelijk te bereiken. Denia heeft ook een haven met veerverbindingen naar Mallorca en Ibiza. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Ondergronds parkeren
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand