Villa te koop in Denia / Spanje #48709

€ 349.000
Villa te koop in Denia  Deze goed onderhouden en compacte woning biedt op een goed ingedeeld perceel van ca. 86m2 een lichte woon-eetkamer met open haard en grote ramen, met toegang tot de buitenruimte, waar u vanaf het overdekte terras kunt genieten van een geweldig uitzicht op Denia en de zee. Een open ingerichte keuken met elektrische toestellen, twee slaapkamers, een badkamer en een berging vervullen elke wens. Het terras met eethoek nodigt u uit om te ontspannen met een glas wijn en barbecue-avonden.  De ca. 245m2 perceel is liefdevol aangelegd en biedt pure ontspanning in elk seizoen. Het gemeenschappelijke gedeelte met palmentuin en zwembad is direct bereikbaar vanaf het privéterrein. De woning heeft een kelder. Een carport biedt de auto beschutting tegen de zon en dankzij de garagedeur is de plek ook nog eens afgelegen. Zonnige ligging Montgó. Slechts ca. 3,5 km van de stad en het strand, in een goed onderhouden wooncomplex. Dénia biedt een uitstekende infrastructuur en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, een jachthaven, een vismarkt, een prachtige oude stad, een uitstekend gastronomisch aanbod en last but not least een bruisend nachtleven.  Het 20 km lange strand biedt voor elk wat wils. Je vindt er verschillende gebieden voor het beoefenen van verschillende sporten, surfen, zeilen, maar ook strandtentjes en prachtige baaien. Dénia ligt midden tussen Valencia en Alicante, de vliegvelden van beide steden zijn binnen een uur rijden te bereiken. Verder vindt u in de omgeving 2 golfbanen, La Sella op 12 km en Oliva Nova Golf op 20 km. Gemeenschappelijk zwembad Open ingerichte keuken Overdekt terras Open terras Carport met afsluitbare poort. Parkeerplaats Gasverwarming Ramen aluminium / Climalit in houtoptiek Open haard Berging Kelder Directe toegang tot het gemeenschappelijk zwembad. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48709
Prijs
€ 349.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Wijk
La Pedrera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
86m²
Oppervlakte perceel
310m²

Villa te koop in Denia 

Deze goed onderhouden en compacte woning biedt op een goed ingedeeld perceel van ca. 86m2 een lichte woon-eetkamer met open haard en grote ramen, met toegang tot de buitenruimte, waar u vanaf het overdekte terras kunt genieten van een geweldig uitzicht op Denia en de zee. Een open ingerichte keuken met elektrische toestellen, twee slaapkamers, een badkamer en een berging vervullen elke wens. Het terras met eethoek nodigt u uit om te ontspannen met een glas wijn en barbecue-avonden. 

De ca. 245m2 perceel is liefdevol aangelegd en biedt pure ontspanning in elk seizoen. Het gemeenschappelijke gedeelte met palmentuin en zwembad is direct bereikbaar vanaf het privéterrein. De woning heeft een kelder. Een carport biedt de auto beschutting tegen de zon en dankzij de garagedeur is de plek ook nog eens afgelegen. Zonnige ligging Montgó. Slechts ca. 3,5 km van de stad en het strand, in een goed onderhouden wooncomplex. Dénia biedt een uitstekende infrastructuur en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, een jachthaven, een vismarkt, een prachtige oude stad, een uitstekend gastronomisch aanbod en last but not least een bruisend nachtleven. 

Het 20 km lange strand biedt voor elk wat wils. Je vindt er verschillende gebieden voor het beoefenen van verschillende sporten, surfen, zeilen, maar ook strandtentjes en prachtige baaien. Dénia ligt midden tussen Valencia en Alicante, de vliegvelden van beide steden zijn binnen een uur rijden te bereiken. Verder vindt u in de omgeving 2 golfbanen, La Sella op 12 km en Oliva Nova Golf op 20 km. Gemeenschappelijk zwembad Open ingerichte keuken Overdekt terras Open terras Carport met afsluitbare poort. Parkeerplaats Gasverwarming Ramen aluminium / Climalit in houtoptiek Open haard Berging Kelder Directe toegang tot het gemeenschappelijk zwembad.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Carport
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Kelder
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht