Appartement te koop in Denia / Spanje #50679

€ 399.000
Appartement te koop in Denia Deze gezellige Atico Duplex biedt rustieke charme en is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfortabele en goed onderhouden accommodatie terwijl hij geniet van de schoonheid van Las Rotas, een van de meest exclusieve gebieden van Denia. De duplex bevindt zich in een ruim complex met spa, groot zwembad, een hotel en uitstekende restaurants in de buurt. Geniet van je ochtendzwemmen met een sprong van de beroemde Trampolí, een duikplank in het dromerige heldere water van Las Rotas. De Atico Duplex heeft een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De slaapkamers zijn gezellig en bieden veel ruimte voor een goede nachtrust dicht bij de zee en de beste luchtkwaliteit. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een eigen badkamer en twee terrassen van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de Montgó. Kortom, deze Atico Duplex biedt rustieke charme en gezelligheid, met directe toegang tot de Paseo Maritimo en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een perfecte vakantie.De Atico Duplex is rustig gelegen en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. U kunt ontspannen in de spa, dineren in de nabijgelegen beroemde restaurants in de eerste lijn van de zee of gewoon genieten van de zon op de Paseo Maritimo, recht tegenover de duplex. U bereikt Denia in een ontspannen wandeling van een half uur langs de kust. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50679
Prijs
€ 399.000
Type woning
Appartement
Plaats
Denia
Wijk
Les Rotes
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
130m²

Appartement te koop in Denia

Deze gezellige Atico Duplex biedt rustieke charme en is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfortabele en goed onderhouden accommodatie terwijl hij geniet van de schoonheid van Las Rotas, een van de meest exclusieve gebieden van Denia. De duplex bevindt zich in een ruim complex met spa, groot zwembad, een hotel en uitstekende restaurants in de buurt. Geniet van je ochtendzwemmen met een sprong van de beroemde Trampolí, een duikplank in het dromerige heldere water van Las Rotas. De Atico Duplex heeft een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond.

De slaapkamers zijn gezellig en bieden veel ruimte voor een goede nachtrust dicht bij de zee en de beste luchtkwaliteit. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een eigen badkamer en twee terrassen van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de Montgó. Kortom, deze Atico Duplex biedt rustieke charme en gezelligheid, met directe toegang tot de Paseo Maritimo en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een perfecte vakantie.De Atico Duplex is rustig gelegen en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. U kunt ontspannen in de spa, dineren in de nabijgelegen beroemde restaurants in de eerste lijn van de zee of gewoon genieten van de zon op de Paseo Maritimo, recht tegenover de duplex. U bereikt Denia in een ontspannen wandeling van een half uur langs de kust.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Omheind terrein
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Spa
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Zeezicht