Appartement te koop in Denia / Spanje #50147

€ 239.000
Appartement te koop in Denia Dit appartement is een van de 21 appartementen met een fantastisch groot gemeenschappelijk zwembad dat net naast een groene zone ligt, met elk balkon met uitzicht op het rustige park aan de overkant. Dit project is in 2022 volledig gerenoveerd en ligt op korte afstand van het strand en de stad Denia. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft twee slaapkamers en een badkamer. Er zijn meerdere flats beschikbaar met één of meerdere slaapkamers op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Voor deze scherpe prijs krijg je een volledig nieuw ingerichte flat met een fijn zonnig terras en heerlijke tuin. Warmwatervoorziening gaat middels een boiler met zonnepanelen en zonne-energie met lithiumbatterijen. Aangezien de flats nog in aanbouw zijn, kunt u nog uw afwerkingskeuze maken. Dit betreft bijvoorbeeld de keuken, badkamer en eventueel andere deuren. Denia is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca noord met een gezellige haven vanwaar je in iets meer dan twee uur met de boot op Ibiza of Formentera bent.. Er is een heel groot lang zandstrand met gezellige bars en restaurants. Wilt u meer informatie en deze of de andere appartementen bezichtigen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50147
Prijs
€ 239.000
Type woning
Appartement
Plaats
Denia
Wijk
La Pedrera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
99m²
Oppervlakte perceel
99m²

Appartement te koop in Denia

Dit appartement is een van de 21 appartementen met een fantastisch groot gemeenschappelijk zwembad dat net naast een groene zone ligt, met elk balkon met uitzicht op het rustige park aan de overkant. Dit project is in 2022 volledig gerenoveerd en ligt op korte afstand van het strand en de stad Denia. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft twee slaapkamers en een badkamer. Er zijn meerdere flats beschikbaar met één of meerdere slaapkamers op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Voor deze scherpe prijs krijg je een volledig nieuw ingerichte flat met een fijn zonnig terras en heerlijke tuin.

Warmwatervoorziening gaat middels een boiler met zonnepanelen en zonne-energie met lithiumbatterijen. Aangezien de flats nog in aanbouw zijn, kunt u nog uw afwerkingskeuze maken. Dit betreft bijvoorbeeld de keuken, badkamer en eventueel andere deuren. Denia is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca noord met een gezellige haven vanwaar je in iets meer dan twee uur met de boot op Ibiza of Formentera bent.. Er is een heel groot lang zandstrand met gezellige bars en restaurants. Wilt u meer informatie en deze of de andere appartementen bezichtigen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • In aanbouw
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd
  • Zonnepanelen