Appartement te koop in Denia / Spanje #50096

€ 305.000
Appartement te koop in Denia  We zijn verheugd om deze fantastische nieuwe appartementen aan de eerste lijn aan te bieden die naar verwachting voor het einde van 2023 voltooid zullen zijn, klaar voor de nieuwe gelukkige eigenaren om van te genieten. Deze nieuwe ontwikkeling, momenteel in aanbouw, ligt op slechts 10 minuten rijden van de haven van Denia en frontlinie aan een van de lange zandstranden van Denia met directe toegang tot het turquoise, kristalheldere water, fijne zandstranden en een korte wandeling naar een paar uitstekende strandrestaurants. De prijzen beginnen bij 305.000 euro voor een 2 bed, 2 badkamer woning inclusief parkeerplaats en berging oplopend tot 600.000 voor de grotere penthouses.  Elke woning zal voorzien zijn van warme en koude airconditioning, dubbele beglazing en uitstekend afgewerkt door een lokale, gerenommeerde aannemer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over plannen, specificaties, prijzen en beschikbaarheid. Denia heeft veel te bieden zowel de recreant als de vaste bewoner. Een vriendelijke, bruisende stad met een uitstekende selectie restaurants, stranden en activiteiten om het meest tevreden te zijn. Slechts ongeveer een uur naar Alicante of Valencia, Denia is hard op weg een van de meer populaire locaties aan de kust te worden. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50096
Prijs
€ 305.000
Type woning
Appartement
Plaats
Denia
Wijk
Las Marinas
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
82m²

Appartement te koop in Denia 

We zijn verheugd om deze fantastische nieuwe appartementen aan de eerste lijn aan te bieden die naar verwachting voor het einde van 2023 voltooid zullen zijn, klaar voor de nieuwe gelukkige eigenaren om van te genieten. Deze nieuwe ontwikkeling, momenteel in aanbouw, ligt op slechts 10 minuten rijden van de haven van Denia en frontlinie aan een van de lange zandstranden van Denia met directe toegang tot het turquoise, kristalheldere water, fijne zandstranden en een korte wandeling naar een paar uitstekende strandrestaurants. De prijzen beginnen bij 305.000 euro voor een 2 bed, 2 badkamer woning inclusief parkeerplaats en berging oplopend tot 600.000 voor de grotere penthouses. 

Elke woning zal voorzien zijn van warme en koude airconditioning, dubbele beglazing en uitstekend afgewerkt door een lokale, gerenommeerde aannemer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over plannen, specificaties, prijzen en beschikbaarheid. Denia heeft veel te bieden zowel de recreant als de vaste bewoner. Een vriendelijke, bruisende stad met een uitstekende selectie restaurants, stranden en activiteiten om het meest tevreden te zijn. Slechts ongeveer een uur naar Alicante of Valencia, Denia is hard op weg een van de meer populaire locaties aan de kust te worden.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • In aanbouw
  • Lift
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand