Appartement te koop in Casares / Spanje #48715

€ 485.000
Appartement te koop in Casares Appartement gelegen in een ontwikkeling op een heuvel in wat wordt beschouwd als "Het beste golfresort van Europa" (volgens het prestigieuze golfportaal, toonaangevende banen) Finca Cortesin. Met een spectaculair uitzicht op de zee, de Sierra Bermeja en de baai van Estepona, bestaat dit project uit in totaal 51 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 6 blokken in eigentijdse stijl. Het is belangrijk om te benadrukken dat een van de belangrijkste kenmerken van de ontwikkeling vanuit constructief oogpunt de lage dichtheid is, een beperkt aantal eenheden in een grote ruimte en deze exclusiviteit maakt het mogelijk dat de ontwikkeling eenheden heeft met grote slaapkamers en grote terrassen. Ontworpen met een avant-gardistische architectuur, visueel zeer aantrekkelijk, elegant, ontspannend en afgewerkt met aandacht voor detail, met royale ruimtes en ontworpen om op elk moment van te genieten en een zorgvuldige oriëntatie met een prachtig uitzicht. Geniet van de rust om je heen, voel het voorrecht de plek te zijn waar je woont. Appartement in Altos de Cortesín van 80 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 31,00 meter, buitenkant, zeer licht, op het zuiden, 1 parkeerplaats. Eigenschappen: verwarming: A/C koud - warmte, airconditioning, lift, zwembad, tennis-padel, waslijn, video-intercom, staat van instandhouding: onvoltooid. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48715
Prijs
€ 485.000
Type woning
Appartement
Plaats
Casares
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
111m²

Appartement te koop in Casares

Appartement gelegen in een ontwikkeling op een heuvel in wat wordt beschouwd als "Het beste golfresort van Europa" (volgens het prestigieuze golfportaal, toonaangevende banen) Finca Cortesin. Met een spectaculair uitzicht op de zee, de Sierra Bermeja en de baai van Estepona, bestaat dit project uit in totaal 51 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 6 blokken in eigentijdse stijl. Het is belangrijk om te benadrukken dat een van de belangrijkste kenmerken van de ontwikkeling vanuit constructief oogpunt de lage dichtheid is, een beperkt aantal eenheden in een grote ruimte en deze exclusiviteit maakt het mogelijk dat de ontwikkeling eenheden heeft met grote slaapkamers en grote terrassen.

Ontworpen met een avant-gardistische architectuur, visueel zeer aantrekkelijk, elegant, ontspannend en afgewerkt met aandacht voor detail, met royale ruimtes en ontworpen om op elk moment van te genieten en een zorgvuldige oriëntatie met een prachtig uitzicht. Geniet van de rust om je heen, voel het voorrecht de plek te zijn waar je woont. Appartement in Altos de Cortesín van 80 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 31,00 meter, buitenkant, zeer licht, op het zuiden, 1 parkeerplaats. Eigenschappen: verwarming: A/C koud - warmte, airconditioning, lift, zwembad, tennis-padel, waslijn, video-intercom, staat van instandhouding: onvoltooid.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Intercom
  • Lift
  • Orientatie Zuid
  • Padle tennis
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht