Villa te koop in Benitachell / Spanje #49951

€ 485.000
Villa op het zuiden in Benitachell (Cumbre del Sol)Deze woning is gelegen in een rustige omgeving en met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Een trap brengt ons naar de woonverdieping met: een woon-/eetkamer met open haard en directe toegang tot het zwembad, open keuken, 2 slaapkamers (waarvan 1 met uitzicht op zee) en 1 badkamer. Een interne trap leidt naar de bovenste verdieping met de hoofdslaapkamer (met uitzicht op zee) en en-suite badkamer. Onder het pand is een onafhankelijk appartement met 1 keuken, 1 woonkamer, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het buitenterrein is onderhoudsvriendelijk met diverse terrassen en plekken om te ontspannen. Er is off-road parking en de villa heeft warme/koude airconditioning. De urbanisatie Cumbre del Sol biedt de volgende diensten op korte afstand: winkelcentrum, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis- en paddle-tennisbanen, wandelpaden, internationale Lady Elizabeth Junior en senior scholen, manege, strand en baaien en alle eetgelegenheden en vrijetijdsmogelijkheden die beschikbaar zijn in de naburige steden Benitachell, Jávea (slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (slechts 4 km afstand).Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49951
Prijs
€ 485.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
222m²
Oppervlakte perceel
1000m²

Villa op het zuiden in Benitachell (Cumbre del Sol)

Deze woning is gelegen in een rustige omgeving en met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Een trap brengt ons naar de woonverdieping met: een woon-/eetkamer met open haard en directe toegang tot het zwembad, open keuken, 2 slaapkamers (waarvan 1 met uitzicht op zee) en 1 badkamer. Een interne trap leidt naar de bovenste verdieping met de hoofdslaapkamer (met uitzicht op zee) en en-suite badkamer. Onder het pand is een onafhankelijk appartement met 1 keuken, 1 woonkamer, 2 slaapkamers en 1 badkamer. 

Het buitenterrein is onderhoudsvriendelijk met diverse terrassen en plekken om te ontspannen. Er is off-road parking en de villa heeft warme/koude airconditioning. De urbanisatie Cumbre del Sol biedt de volgende diensten op korte afstand: winkelcentrum, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis- en paddle-tennisbanen, wandelpaden, internationale Lady Elizabeth Junior en senior scholen, manege, strand en baaien en alle eetgelegenheden en vrijetijdsmogelijkheden die beschikbaar zijn in de naburige steden Benitachell, Jávea (slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (slechts 4 km afstand).

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Openhaard
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht