Terug naar resultaten

Appartement te koop in Benitachell / Spanje #36917

€ 398.000
Appartement te koop in Benitachell Nieuwe appartementen in moderne stijl beschikbaar in de exclusieve urbanisatie Cumbre del Sol, met 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken naar de woonkamer en verschillende modellen om uit te kiezen. Deze appartementen op de begane grond hebben een overdekt terras en een eigen tuin. De appartementen profiteren van zowel vloerverwarming als warme en koude airconditioning door leidingen met thermostaat in de woonkamer, warm water via Altherma-systeem, elektrische apparaten zijn inbegrepen en een project van decoratie om ze stijl en een gevoel van warmte te geven.Gelegen op korte loopafstand van het gemeenschappelijke zwembad en de terrassen met kinderspeelplaats en sociale club, maar toch ver genoeg om te genieten van de rust. Het strand Cala Moraig is een korte autorit verwijderd, net als het winkelgebied met supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, padel- en tennisbanen, wandelpaden, internationale school Lady Elizabeth Junior School en manege. Prijzen van € 217.000 tot € 272.165, afhankelijk van het gekozen pand. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#36917
Prijs
€ 398.000
Type woning
Appartement
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
91m²
Oppervlakte perceel
58m²

Appartement te koop in Benitachell

Nieuwe appartementen in moderne stijl beschikbaar in de exclusieve urbanisatie Cumbre del Sol, met 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken naar de woonkamer en verschillende modellen om uit te kiezen. Deze appartementen op de begane grond hebben een overdekt terras en een eigen tuin. De appartementen profiteren van zowel vloerverwarming als warme en koude airconditioning door leidingen met thermostaat in de woonkamer, warm water via Altherma-systeem, elektrische apparaten zijn inbegrepen en een project van decoratie om ze stijl en een gevoel van warmte te geven.
Gelegen op korte loopafstand van het gemeenschappelijke zwembad en de terrassen met kinderspeelplaats en sociale club, maar toch ver genoeg om te genieten van de rust. Het strand Cala Moraig is een korte autorit verwijderd, net als het winkelgebied met supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, padel- en tennisbanen, wandelpaden, internationale school Lady Elizabeth Junior School en manege. Prijzen van € 217.000 tot € 272.165, afhankelijk van het gekozen pand.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning Split systeem
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nieuwbouw
  • Orientatie Zuid
  • Overdekt terras
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming