Villa te koop in Benissa / Spanje #50813

€ 1.190.000
Moderne nieuwbouwvilla met zeezicht te koop in Benissa Deze woning is georiënteerd op het Zuiden en gelegen in de rustige wijk Fanadix, op slechts 1500m van het strand. Dit indrukwekkende huis biedt een volledig uitzicht op zee, waarneembaar vanaf zowel de begane grond als van de eerste verdieping. De woning is verdeeld over 3 verdiepingen welke verbonden zijn met een interne trap. De begane grond is het hart van het huis, met een open woon eetkamer met een open volledig uitgeruste keuken. Deze ruimte biedt directe toegang tot het buitenterras, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.  Verder is er ook nog een ruime slaapkamer met badkamer en suite. Op de benedenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers met veel natuurlijke lichtinval door middel van een patio, een complete badkamer, een wasruimte, een fitnessruimte en een technische ruimte. De bovenverdieping is gereserveerd voor de master suite, die over een en suite badkamer en een buitenterras zal beschikken. Buiten in de mediterrane tuin is er een groot terras met zwembad en BBQ.  Meer informatie op aanvraag. Dit project is nog in de project fase, vermoedelijk kan het opgeleverd worden midden 2025. Indien er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50813
Prijs
€ 1.190.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
254m²
Oppervlakte perceel
535m²

Moderne nieuwbouwvilla met zeezicht te koop in Benissa

Deze woning is georiënteerd op het Zuiden en gelegen in de rustige wijk Fanadix, op slechts 1500m van het strand. Dit indrukwekkende huis biedt een volledig uitzicht op zee, waarneembaar vanaf zowel de begane grond als van de eerste verdieping.

De woning is verdeeld over 3 verdiepingen welke verbonden zijn met een interne trap. De begane grond is het hart van het huis, met een open woon eetkamer met een open volledig uitgeruste keuken. Deze ruimte biedt directe toegang tot het buitenterras, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien. 

Verder is er ook nog een ruime slaapkamer met badkamer en suite. Op de benedenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers met veel natuurlijke lichtinval door middel van een patio, een complete badkamer, een wasruimte, een fitnessruimte en een technische ruimte. De bovenverdieping is gereserveerd voor de master suite, die over een en suite badkamer en een buitenterras zal beschikken. Buiten in de mediterrane tuin is er een groot terras met zwembad en BBQ. 

Meer informatie op aanvraag. Dit project is nog in de project fase, vermoedelijk kan het opgeleverd worden midden 2025.

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.