Villa te koop in Benissa / Spanje #49901

€ 930.000
Te koop: nieuwbouw villa met zeezicht in Benissa De villa is gelegen in een rustig gedeelte van het Baladrar gebied aan de kust van Benissa. Het is ongeveer 1,5 km naar Cala Baladrar met het populaire Xiringuito Oh La La. Minder dan 2 km naar Golf d'Ifach en de grote Pepe la Sal Supermarkt ligt op 2 km afstand. De locatie is zeer centraal aangezien het slechts 10 autominuten is naar Moraira en Benissa pueblo. En 15 min naar de zandstranden van Calpe. Deze moderne villa te koop in Benissa heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een ruime woon-eetkamer met aansluitend de open keuken voorzien van een kookeiland / ontbijtbar en een berging / wasruimte. Verder is er op deze verdieping een badkamer en-suite en een gastentoilet. Door de schuiframen van vloer tot plafond stap je direct het terras op. Vanuit de slaapkamer heeft u ook direct toegang tot het terras. De interne trap brengt u naar de bovenste verdieping. Hier nog 2 slaapkamers. Beide met en-suite badkamers en terras. Buiten Het terras heeft een hoek met een pergola waar je een zithoek en een eettafel neerzet. Stel je voor dat je geniet van het uitzicht op zee vanuit je luie stoel. Het onoverdekte terras omringt het zwembad van 9x4 en is ideaal voor zonaanbidders.  Bij de woning hoort een fijne tuin. Parkeren op het perceel is mogelijk voor 2 auto's. Kenmerken: dubbele beglazing, vloerverwarming (warmtepomp), airconditioning, zwembadverlichting, automatische toegangspoort, aparte toegang voor onderhoudspersoneel, keukenapparatuur: oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron (alle energiezuinige en eersteklas merken) , zonwering in slaapkamers, pre-installatie van alarm, video-intercom, buitendouche, irrigatiesysteem. De bouw start naar verwachting eind februari 2023. Geschatte voltooiingsdatum is maart 2024. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49901
Prijs
€ 930.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Baladrar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
157m²
Oppervlakte perceel
625m²

Te koop: nieuwbouw villa met zeezicht in Benissa

De villa is gelegen in een rustig gedeelte van het Baladrar gebied aan de kust van Benissa. Het is ongeveer 1,5 km naar Cala Baladrar met het populaire Xiringuito Oh La La. Minder dan 2 km naar Golf d'Ifach en de grote Pepe la Sal Supermarkt ligt op 2 km afstand. De locatie is zeer centraal aangezien het slechts 10 autominuten is naar Moraira en Benissa pueblo. En 15 min naar de zandstranden van Calpe. Deze moderne villa te koop in Benissa heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een ruime woon-eetkamer met aansluitend de open keuken voorzien van een kookeiland / ontbijtbar en een berging / wasruimte.

Verder is er op deze verdieping een badkamer en-suite en een gastentoilet. Door de schuiframen van vloer tot plafond stap je direct het terras op. Vanuit de slaapkamer heeft u ook direct toegang tot het terras. De interne trap brengt u naar de bovenste verdieping. Hier nog 2 slaapkamers. Beide met en-suite badkamers en terras. Buiten Het terras heeft een hoek met een pergola waar je een zithoek en een eettafel neerzet. Stel je voor dat je geniet van het uitzicht op zee vanuit je luie stoel. Het onoverdekte terras omringt het zwembad van 9x4 en is ideaal voor zonaanbidders. 

Bij de woning hoort een fijne tuin. Parkeren op het perceel is mogelijk voor 2 auto's. Kenmerken: dubbele beglazing, vloerverwarming (warmtepomp), airconditioning, zwembadverlichting, automatische toegangspoort, aparte toegang voor onderhoudspersoneel, keukenapparatuur: oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron (alle energiezuinige en eersteklas merken) , zonwering in slaapkamers, pre-installatie van alarm, video-intercom, buitendouche, irrigatiesysteem. De bouw start naar verwachting eind februari 2023. Geschatte voltooiingsdatum is maart 2024.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gastentoilet
  • Intercom
  • Nieuwbouw
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Waskamer
  • Zeezicht