Terug naar resultaten

Appartement te koop in Benalmadena / Spanje #48766

€ 485.000
Nieuw en onderscheidend en uniek project gelegen in Benalmádena  Het heeft 19 ruime en exclusieve woningen, met 3 of 4 slaapkamers, allemaal gericht op het verbeteren van uw levenskwaliteit, dankzij de optimale verdeling van hun ruimtes, functionaliteit, helderheid en kwaliteit van de bouwmaterialen die zullen worden gebruikt, aandacht voor de grote terrassen. Daarnaast dekking voor elke woning over 2 parkeerplaatsen, berging optioneel. Het biedt een breed scala aan gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen voor uw welzijn.  Het complex heeft een overloopzwembad met zoutwater met bubbelgedeelte, een sauna met kleedkamers en douches, een training met ultramoderne machines en een ontspanningsruimte met een buitenpergola. Tegen de achtergrond van de Middellandse Zee is deze nieuwe ontwikkeling gebaseerd op de natuurlijke schoonheid van materialen met zachte en pure afwerkingen. In de huizen bieden we samengestelde, gladde en veilige oplossingen voor een exclusieve en elegante omgeving voor het ensemble. Tegen de achtergrond van de Middellandse Zee is het geïnspireerd door de natuurlijke van materialen met zachte en pure afwerkingen schoonheid. In de woningen bieden wij een exclusieve en elegante omgeving voor het ensemble. Deze urbanisatie biedt u deze mogelijkheid, volgend op het hart van de Costa del Sol ligt, in de gemeente Benalmádena, een dorp dat bekend staat om zijn typisch Andalusische oude stad en zijn heerlijke gastronomie.  Bovendien kunt u slechts 5 minuten met de auto of het openbaar vervoer genieten van de spectaculaire stranden van de beroemde Leisure Port, met een grote verscheidenheid aan winkels en restaurants met een grote keuken. In minder dan 20 minuten kun je het geweldige culturele leven ontdekken dat zich afspeelt in de hoofdstad van Malaga.  Slaapkamers: 3 Badkamers: 2Minimale oppervlakte: 104 m² Maximale oppervlakte: 146 m² Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48766
Prijs
€ 485.000
Type woning
Appartement
Plaats
Benalmadena
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
146m²

Nieuw en onderscheidend en uniek project gelegen in Benalmádena 

Het heeft 19 ruime en exclusieve woningen, met 3 of 4 slaapkamers, allemaal gericht op het verbeteren van uw levenskwaliteit, dankzij de optimale verdeling van hun ruimtes, functionaliteit, helderheid en kwaliteit van de bouwmaterialen die zullen worden gebruikt, aandacht voor de grote terrassen. Daarnaast dekking voor elke woning over 2 parkeerplaatsen, berging optioneel. Het biedt een breed scala aan gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen voor uw welzijn. 

Het complex heeft een overloopzwembad met zoutwater met bubbelgedeelte, een sauna met kleedkamers en douches, een training met ultramoderne machines en een ontspanningsruimte met een buitenpergola. Tegen de achtergrond van de Middellandse Zee is deze nieuwe ontwikkeling gebaseerd op de natuurlijke schoonheid van materialen met zachte en pure afwerkingen. In de huizen bieden we samengestelde, gladde en veilige oplossingen voor een exclusieve en elegante omgeving voor het ensemble.

Tegen de achtergrond van de Middellandse Zee is het geïnspireerd door de natuurlijke van materialen met zachte en pure afwerkingen schoonheid. In de woningen bieden wij een exclusieve en elegante omgeving voor het ensemble. Deze urbanisatie biedt u deze mogelijkheid, volgend op het hart van de Costa del Sol ligt, in de gemeente Benalmádena, een dorp dat bekend staat om zijn typisch Andalusische oude stad en zijn heerlijke gastronomie. 

Bovendien kunt u slechts 5 minuten met de auto of het openbaar vervoer genieten van de spectaculaire stranden van de beroemde Leisure Port, met een grote verscheidenheid aan winkels en restaurants met een grote keuken. In minder dan 20 minuten kun je het geweldige culturele leven ontdekken dat zich afspeelt in de hoofdstad van Malaga. 

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Minimale oppervlakte: 104 m²
Maximale oppervlakte: 146 m²

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Kleedkamer
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Pergola
  • Sauna
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht