Appartement te koop in Albir / Spanje #44462

€ 263.500
Delfin Natura is gelegen in Costa Blanca, in Playa del Albir Prijzen van 236000 tot 753000 euro Het is de perfecte plek om te wonen of te genieten van uw vakantie. Wat dit gebied zo speciaal maakt, is het licht, het goede weer het hele jaar door, de ongelooflijke stranden en de natuur en adembenemende landschappen die al haar bezoekers verrassen. Delfin Natura, is een privé-appartementenurbanisatie in een geconsolideerde omgeving, met spectaculaire tuinen en faciliteiten, op slechts een steenworp afstand van het strand en de natuur. Als er iets is dat de appartementen van Delfin Natura uniek maakt, dan zijn het wel hun grote tuinen op de begane grond en hun ruime terrassen, met oppervlaktes tussen de 20 en meer dan 130 m2, van waaruit u de zee en het natuurpark Sierra Helada kunt zien.  Delfin Natura is gelegen op een perceel van 30.000 m2 in een volledig geconsolideerde omgeving en op de beste locatie van Playa del Albir. Rondom de gebouwen en op verschillende niveaus van de binnenste urbanisatie komen verschillende sierfonteinen en verschillende zwembaden. Daarnaast zal het ook een verwarmd binnenzwembad hebben. Gemeenschappelijke ruimten. Naast de buitenbaden komt er een pool bar en een sun deck uitgerust met ligstoelen, parasols en ander meubilair om in stijl te zonnebaden. De verstedelijking zal tellen met een groente- en fruitboomgaard die zal herinneren aan de oorsprong van de traditionele landbouw in het Albir-gebied waarin door middel van plantage in terrassen de grond agrarisch werd geëxploiteerd. De tennis- en paddelbanen worden geïntegreerd in het landschap. De ontwikkeling zal co-working en specifieke faciliteiten hebben om te kunnen telewerken vanuit Delfin Natura. "Uw huis moet het verhaal vertellen van wie u bent en een verzameling zijn van waar u van houdt". Binnen de woonwijk vindt u de diensten van een echt resort waar u kunt genieten van een comfortabele levensstijl met een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten zonder Delfin Natura te verlaten. De woonwijk Delfin Natura is opgevat als een ruimte zonder wegen voor voertuigen op de bovengrondse verdiepingen. Het kan alleen te voet of met de fiets worden afgelegd.  E-parking met oplaadpunten voor elektrische en hybride voertuigen op aanvraag Fietsenstalling en onderhoudsplaats Gedifferentieerde wasplaatsen voor voertuigen en fietsen, verwarmd binnen- en buitenzwembad, tennis- en paddelbaan, conciërge en pakketservice met airconditioning, uitgeruste fitnessruimte en sauna. Multifunctionele gemeenschap zaal met gourmet & wijnkelder. Bioscoop, nautische uitrusting berging, verwarmde afvalverwerkingsruimtes. Co-werk- en leeszaal Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44462
Prijs
€ 263.500
Type woning
Appartement
Plaats
Albir
Provincie
Alicante
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
62m²

Delfin Natura is gelegen in Costa Blanca, in Playa del Albir

Prijzen van 236000 tot 753000 euro Het is de perfecte plek om te wonen of te genieten van uw vakantie. Wat dit gebied zo speciaal maakt, is het licht, het goede weer het hele jaar door, de ongelooflijke stranden en de natuur en adembenemende landschappen die al haar bezoekers verrassen. Delfin Natura, is een privé-appartementenurbanisatie in een geconsolideerde omgeving, met spectaculaire tuinen en faciliteiten, op slechts een steenworp afstand van het strand en de natuur. Als er iets is dat de appartementen van Delfin Natura uniek maakt, dan zijn het wel hun grote tuinen op de begane grond en hun ruime terrassen, met oppervlaktes tussen de 20 en meer dan 130 m2, van waaruit u de zee en het natuurpark Sierra Helada kunt zien. 

Delfin Natura is gelegen op een perceel van 30.000 m2 in een volledig geconsolideerde omgeving en op de beste locatie van Playa del Albir. Rondom de gebouwen en op verschillende niveaus van de binnenste urbanisatie komen verschillende sierfonteinen en verschillende zwembaden. Daarnaast zal het ook een verwarmd binnenzwembad hebben. Gemeenschappelijke ruimten. Naast de buitenbaden komt er een pool bar en een sun deck uitgerust met ligstoelen, parasols en ander meubilair om in stijl te zonnebaden. De verstedelijking zal tellen met een groente- en fruitboomgaard die zal herinneren aan de oorsprong van de traditionele landbouw in het Albir-gebied waarin door middel van plantage in terrassen de grond agrarisch werd geëxploiteerd. De tennis- en paddelbanen worden geïntegreerd in het landschap.

De ontwikkeling zal co-working en specifieke faciliteiten hebben om te kunnen telewerken vanuit Delfin Natura. "Uw huis moet het verhaal vertellen van wie u bent en een verzameling zijn van waar u van houdt". Binnen de woonwijk vindt u de diensten van een echt resort waar u kunt genieten van een comfortabele levensstijl met een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten zonder Delfin Natura te verlaten. De woonwijk Delfin Natura is opgevat als een ruimte zonder wegen voor voertuigen op de bovengrondse verdiepingen. Het kan alleen te voet of met de fiets worden afgelegd. 

E-parking met oplaadpunten voor elektrische en hybride voertuigen op aanvraag Fietsenstalling en onderhoudsplaats Gedifferentieerde wasplaatsen voor voertuigen en fietsen, verwarmd binnen- en buitenzwembad, tennis- en paddelbaan, conciërge en pakketservice met airconditioning, uitgeruste fitnessruimte en sauna. Multifunctionele gemeenschap zaal met gourmet & wijnkelder. Bioscoop, nautische uitrusting berging, verwarmde afvalverwerkingsruimtes. Co-werk- en leeszaal

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alarminstallatie
  • Binnen zwembad
  • Carport
  • Concierge
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische luiken
  • Elektrische poort
  • Fitness ruimte
  • Glasvezel Internet
  • Internet
  • Lift
  • Padle tennis
  • Parkeerplaatsen
  • Sauna
  • Spa
  • Tennisbaan
  • Verwarmd zwembad
  • Video bewaking
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer