Villa te koop in Ador / Spanje #48751

€ 2.150.000
Vrijstaande villa met zeezicht te koop in Ador GILMAR Puerto Banús biedt deze exclusieve vrijstaande villa in Guadalmina Alta met uitzicht op zee en de bergen. Deze zeer speciale eerstelijns golfvilla is gelegen in het hart van Guadalmina Alta, zeer dicht bij het clubhuis en de winkels en restaurants van het Guadalmina winkelcentrum en op 5 min. rijden van het strand. Het heeft een bovenverdieping, een begane grond en een semi-kelder. Op de begane grond vinden we een grote keuken en een ruime woonkamer met open haard, een eethoek en een comfortabele lees- en rustruimte. De woonkamer komt uit op een grote veranda van waaruit u toegang heeft tot de prachtige tuin met een privézwembad, een barbecue, een eetruimte en een bar. Daarnaast hebben we op dezelfde verdieping twee slaapkamers, een complete badkamer en een gastentoilet.  Op de bovenverdieping is er een grote en-suite slaapkamer, een woonkamer en een prachtige kleedkamer die uitkomt op een groot terras met prachtig uitzicht op de zee, de Guadalmina golfbaan en de bergen van Benahavís en Estepona. Op de benedenverdieping van de villa, die veel lichtinval heeft, vinden we nog een slaapkamer met badkamer, een ruime en elegante woonkamer met een grote open haard. Deze woonkamer geeft toegang tot de kelder, de sauna en de garage-gym. Op dezelfde verdieping is er een tweepersoonskamer voor dienstmeisjes met een eigen badkamer en een onafhankelijke wasruimte. Het heeft directe toegang tot de tuin en het zwembad. Een perfecte gezinswoning op een toplocatie. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48751
Prijs
€ 2.150.000
Type woning
Villa
Plaats
Ador
Provincie
Valencia
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
286m²
Oppervlakte perceel
810m²

Vrijstaande villa met zeezicht te koop in Ador

GILMAR Puerto Banús biedt deze exclusieve vrijstaande villa in Guadalmina Alta met uitzicht op zee en de bergen. Deze zeer speciale eerstelijns golfvilla is gelegen in het hart van Guadalmina Alta, zeer dicht bij het clubhuis en de winkels en restaurants van het Guadalmina winkelcentrum en op 5 min. rijden van het strand. Het heeft een bovenverdieping, een begane grond en een semi-kelder. Op de begane grond vinden we een grote keuken en een ruime woonkamer met open haard, een eethoek en een comfortabele lees- en rustruimte. De woonkamer komt uit op een grote veranda van waaruit u toegang heeft tot de prachtige tuin met een privézwembad, een barbecue, een eetruimte en een bar. Daarnaast hebben we op dezelfde verdieping twee slaapkamers, een complete badkamer en een gastentoilet. 

Op de bovenverdieping is er een grote en-suite slaapkamer, een woonkamer en een prachtige kleedkamer die uitkomt op een groot terras met prachtig uitzicht op de zee, de Guadalmina golfbaan en de bergen van Benahavís en Estepona. Op de benedenverdieping van de villa, die veel lichtinval heeft, vinden we nog een slaapkamer met badkamer, een ruime en elegante woonkamer met een grote open haard. Deze woonkamer geeft toegang tot de kelder, de sauna en de garage-gym. Op dezelfde verdieping is er een tweepersoonskamer voor dienstmeisjes met een eigen badkamer en een onafhankelijke wasruimte. Het heeft directe toegang tot de tuin en het zwembad. Een perfecte gezinswoning op een toplocatie.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Kelder
  • Kleedkamer
  • Openhaard
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer
  • Zeezicht