Villa te koop in Teulada / Spanje #46700

€ 750.000
Een rustieke villa met 4 slaapkamers in Teulada Villa met privézwembad, geweldig uitzicht op de zee, de bergen en de vallei, op slechts 5 km afstand van het strand. Deze fantastische villa van 220 m², volledig gerenoveerd in 2019, is gebouwd op 2 niveaus, verbonden door een interne trap, op een perceel van 6000 m², op het oosten gelegen, op slechts 5 km van het strand, 600 m van supermarkten, 1,2 km afstand tot restaurants en 7,5 km afstand tot Calpe, met alle voorzieningen.  Het perceel, bijna vlak, bestaat uit een privézwembad van 12x5,5 m², een groot open terras met fantastisch uitzicht op de zee, de bergen en de vallei, een tuin, ook met fantastisch uitzicht op zee, de bergen en de vallei, een apart dubbele garage, beveiligde parkeerplaats voor meer dan 12 auto's en een aparte enkele garage. De villa is uitgerust met veiligheidsdeur, dubbel glas in alle ramen, centrale verwarming op gas, airconditioning, open haard, barbecue en bestaat uit een woonkamer, een eetkamer, een aparte keuken, 4 slaapkamers, een overdekt badkamers met ligbad, wastafel, wc en een eigen toilet. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46700
Prijs
€ 750.000
Type woning
Villa
Plaats
Teulada
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
220m²
Oppervlakte perceel
6000m²

Een rustieke villa met 4 slaapkamers in Teulada

Villa met privézwembad, geweldig uitzicht op de zee, de bergen en de vallei, op slechts 5 km afstand van het strand. Deze fantastische villa van 220 m², volledig gerenoveerd in 2019, is gebouwd op 2 niveaus, verbonden door een interne trap, op een perceel van 6000 m², op het oosten gelegen, op slechts 5 km van het strand, 600 m van supermarkten, 1,2 km afstand tot restaurants en 7,5 km afstand tot Calpe, met alle voorzieningen. 

Het perceel, bijna vlak, bestaat uit een privézwembad van 12x5,5 m², een groot open terras met fantastisch uitzicht op de zee, de bergen en de vallei, een tuin, ook met fantastisch uitzicht op zee, de bergen en de vallei, een apart dubbele garage, beveiligde parkeerplaats voor meer dan 12 auto's en een aparte enkele garage. De villa is uitgerust met veiligheidsdeur, dubbel glas in alle ramen, centrale verwarming op gas, airconditioning, open haard, barbecue en bestaat uit een woonkamer, een eetkamer, een aparte keuken, 4 slaapkamers, een overdekt badkamers met ligbad, wastafel, wc en een eigen toilet.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Terras
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht