Terug naar resultaten

Villa te koop in Sanet Y Negrals / Spanje #48167

€ 1.500.000
Villa te koop in Sanet Y Negrals  Een zeldzame kans: deze uitzonderlijk hoogwaardige villa is pas onlangs opgeleverd en kan op korte termijn worden betrokken. Bijzonder opmerkelijk is de unieke ligging en het grote perceel van 10`396.73 m². Omringd door sinaasappelplantages, vindt u in deze woning een plek van rust en ontspanning. Talrijke extra's zoals een tennisbaan, een volleybalveld, een BBQ, een overdekte pergola, een carport etc. maken het aanbod compleet. De villa is verdeeld over 2 woonlagen en beschikt over 6 slaapkamers en 4 badkamers met een totale woonoppervlakte van ca. 280 m². Houdt u van privacy en bent u een kwaliteitsfanaat, dan moet u zeker een kijkje nemen bij deze villa/finca. Indrukwekkend zijn de lange oprijlaan en de uitgebreide toegangspoort, uiteraard elektrisch bedienbaar en met intercom.  Het hele huis is ingericht naar een zeer hoge standaard. Meubilair en toebehoren zijn bij de prijs inbegrepen. Dus waar wacht je nog op, intrekken en je goed voelen is hier het devies. Unieke ligging: Rustig en zonnig, 100% privacy, goede ontsluiting van Denia, Oliva en winkelvoorzieningen. Slechts een paar kilometer verderop ligt de zee, uitstekende restaurants, golfbanen, maneges etc. Bijzonder hoogwaardige uitrusting: Hoogwaardige solide constructie met isolatie, beste energiewaarden, Fijne steengoedvloeren in houtlook in huis, terracotta vloeren buitenshuis - handgemaakte, aluminium ramen met veiligheidsglas en el. rolluiken, airconditioning, vloerverwarming met warmtepomp, zwembad 5 x 15 meter rechthoekig met el. afdekking en zonnelamellen, osmosefilter.  Zwembad 5 x 15 meter rechthoekig met el. afdekzeil en zonnelamellen, osmose-installatie voor eigen drinkwater, alarmsysteem met camerabewaking, tv in elke kamer, veiligheidsdeuren, wintertuin met kookgelegenheid, buitenpergola met BBQ, buitendouche, buiten-wc, tennisbaan, volleybalveld, eigen waterput, elektrische voeding, fotovoltaïsche installatie, hoogwaardige inbouwkeuken, hoogwaardige inbouwkasten, carport, diverse bergingen, kruipruimte. Bergingen, kruipruimte, biologische rioolwaterzuivering, uitgebreid smeedwerk (figuren, balustrades, poorten, afdekkingen), uitgebreide verlichting binnen en buiten, en nog veel meer. De woning heeft 4 badkamers en 1 apart toilet. De kookgelegenheid in de serre is een teppanyaki - een Japans bord voor opwarmen en bereiden van gerechten.  Uitgebreid smeedijzeren werk van bekende kunstenaars uit deze regio. Veel winkelmogelijkheden in de dichtstbijzijnde steden, waaronder een zeer aantrekkelijk en modern winkelcentrum in Ondara. De luchthavens van Valencia en Alicante liggen op iets meer dan een uur rijden. Vanuit Dénia, op ongeveer 3 km afstand, kunt u gebruik maken van de directe veerverbinding naar de Balearen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48167
Prijs
€ 1.500.000
Type woning
Villa
Plaats
Sanet Y Negrals
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
280m²
Oppervlakte perceel
10700m²

Villa te koop in Sanet Y Negrals 

Een zeldzame kans: deze uitzonderlijk hoogwaardige villa is pas onlangs opgeleverd en kan op korte termijn worden betrokken. Bijzonder opmerkelijk is de unieke ligging en het grote perceel van 10`396.73 m². Omringd door sinaasappelplantages, vindt u in deze woning een plek van rust en ontspanning. Talrijke extra's zoals een tennisbaan, een volleybalveld, een BBQ, een overdekte pergola, een carport etc. maken het aanbod compleet. De villa is verdeeld over 2 woonlagen en beschikt over 6 slaapkamers en 4 badkamers met een totale woonoppervlakte van ca. 280 m². Houdt u van privacy en bent u een kwaliteitsfanaat, dan moet u zeker een kijkje nemen bij deze villa/finca. Indrukwekkend zijn de lange oprijlaan en de uitgebreide toegangspoort, uiteraard elektrisch bedienbaar en met intercom. 

Het hele huis is ingericht naar een zeer hoge standaard. Meubilair en toebehoren zijn bij de prijs inbegrepen. Dus waar wacht je nog op, intrekken en je goed voelen is hier het devies. Unieke ligging: Rustig en zonnig, 100% privacy, goede ontsluiting van Denia, Oliva en winkelvoorzieningen. Slechts een paar kilometer verderop ligt de zee, uitstekende restaurants, golfbanen, maneges etc. Bijzonder hoogwaardige uitrusting: Hoogwaardige solide constructie met isolatie, beste energiewaarden, Fijne steengoedvloeren in houtlook in huis, terracotta vloeren buitenshuis - handgemaakte, aluminium ramen met veiligheidsglas en el. rolluiken, airconditioning, vloerverwarming met warmtepomp, zwembad 5 x 15 meter rechthoekig met el. afdekking en zonnelamellen, osmosefilter. 

Zwembad 5 x 15 meter rechthoekig met el. afdekzeil en zonnelamellen, osmose-installatie voor eigen drinkwater, alarmsysteem met camerabewaking, tv in elke kamer, veiligheidsdeuren, wintertuin met kookgelegenheid, buitenpergola met BBQ, buitendouche, buiten-wc, tennisbaan, volleybalveld, eigen waterput, elektrische voeding, fotovoltaïsche installatie, hoogwaardige inbouwkeuken, hoogwaardige inbouwkasten, carport, diverse bergingen, kruipruimte. Bergingen, kruipruimte, biologische rioolwaterzuivering, uitgebreid smeedwerk (figuren, balustrades, poorten, afdekkingen), uitgebreide verlichting binnen en buiten, en nog veel meer. De woning heeft 4 badkamers en 1 apart toilet. De kookgelegenheid in de serre is een teppanyaki - een Japans bord voor opwarmen en bereiden van gerechten. 

Uitgebreid smeedijzeren werk van bekende kunstenaars uit deze regio. Veel winkelmogelijkheden in de dichtstbijzijnde steden, waaronder een zeer aantrekkelijk en modern winkelcentrum in Ondara. De luchthavens van Valencia en Alicante liggen op iets meer dan een uur rijden. Vanuit Dénia, op ongeveer 3 km afstand, kunt u gebruik maken van de directe veerverbinding naar de Balearen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Airconditioning
 • Alarminstallatie
 • Balkon
 • BBQ
 • Bergzicht
 • Carport
 • Dichtbij voorzieningen
 • Dubbel Glas
 • Intercom
 • Opslagruimte
 • Parkeerplaatsen
 • Pergola
 • Rustige omgeving
 • Stille omgeving
 • Tennisbaan
 • Terras
 • Veiligheids glas
 • Verwarming
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Vloerverwarming