Villa te koop in Quesada / Spanje #37262

€ 399.600
Moderne villa te koop in Quesada Het pand biedt afgebakende zones die in harmonie versmelten en illusies genereren om van uw dagelijkse leven te genieten. Helderwitte muren met 3 slaapkamers, een solarium met een bubbelbad of zelfs een persoonlijke ruimte onder het huis. Hoge plafonds en het uitgebreide gebruik van glas creëren een stijl die even tijdloos is als het sprankelende uitzicht. Ideaal voor liefhebbers van winkelen door een breed scala aan faciliteiten in de omgeving. Of je nu naar de supermarkt, apotheek moet of geld moet pinnen, je hebt het allemaal op loopafstand. Ervaar de verscheidenheid aan  mogelijkheden in de Costa Blanca.  Er is zelfs een spa in de buurt, de perfecte plek om te ontspannen in een unieke setting. Geniet van het brede aanbod aan winkelcentra in dit gebied. Op slechts 10 km afstand vindt u de belangrijkste nationale winkelcentra, "La Zenia Boulevard" en "Habaneras". Verder willen we de nabijheid van steden als Murcia en Alicante met een breed scala aan winkelmogelijkheden benadrukken.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#37262
Prijs
€ 399.600
Type woning
Villa
Plaats
Quesada
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
154m²
Oppervlakte perceel
341m²

Moderne villa te koop in Quesada

Het pand biedt afgebakende zones die in harmonie versmelten en illusies genereren om van uw dagelijkse leven te genieten. Helderwitte muren met 3 slaapkamers, een solarium met een bubbelbad of zelfs een persoonlijke ruimte onder het huis. Hoge plafonds en het uitgebreide gebruik van glas creëren een stijl die even tijdloos is als het sprankelende uitzicht. Ideaal voor liefhebbers van winkelen door een breed scala aan faciliteiten in de omgeving. Of je nu naar de supermarkt, apotheek moet of geld moet pinnen, je hebt het allemaal op loopafstand. Ervaar de verscheidenheid aan  mogelijkheden in de Costa Blanca. 

Er is zelfs een spa in de buurt, de perfecte plek om te ontspannen in een unieke setting. Geniet van het brede aanbod aan winkelcentra in dit gebied. Op slechts 10 km afstand vindt u de belangrijkste nationale winkelcentra, "La Zenia Boulevard" en "Habaneras". Verder willen we de nabijheid van steden als Murcia en Alicante met een breed scala aan winkelmogelijkheden benadrukken. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Loopafstand naar zee
  • Privé tuin
  • Solarium
  • Spa
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand