Villa te koop in Pego / Spanje #14893

€ 449.000
Exclusieve villa gelegen in Pego-Mustalla op de berg Carritxa Deze exclusieve villa is gelegen in Pego-Mustalla op de berg Carritxa op 10.276 m² grond. Ruime kamers, overspoeld met licht en een uitzicht dat u zal verbazen. Vanaf de grote terrassen heeft u uitzicht op de Pego-vallei, de Middellandse Zeekust of het panorama op de bergen. Als u van rust en natuur houdt, is deze villa echt iets voor u. Bijna zelfvoorzienend dankzij 2 waterreservoirs met in totaal 18.000 liter zoet water, evenals een zonnestelsel en een generator voor stroomopwekking. Een gasboiler, een gastank van 2000 liter en extra vacuümbuizen zorgen voor warm water. Indien nodig levert een vrachtwagen 10.000 liter vers water voor 100 euro.  Dubbelwandige buitenmuren met isolatie verbeteren het klimaat in het huis, zowel in de winter als in de zomer. Rustige en vredige locatie met veel zon in de zomer en winter. Niet ver van het centrum van Pego met zijn goede infrastructuur voor alles wat nodig is voor het dagelijks leven: artsen, scholen, banken, supermarkten, restaurants, bars en nog veel meer. De afstand tot de dichtstbijzijnde stranden is ongeveer 10 km. Alicante en Valencia, steden met hun eigen luchthavens, liggen beide op ongeveer 100 km afstand. 2 woonkamers. 3 slaapkamers. 1 keuken. 1 enkele keuken. 2 badkamers. Opslagruimte. Internet / TV 10276 m² perceel. 276 m² leefruimte. 8 x 4 m zwembad. Inbraakwerend glas. Rolluiken met anti-inbraakbeveiliging. 2 waterreservoirs 15.000 liter en 3.000 liter. Dubbelwandig metselwerk, binnenin geschuimd. Elektriciteitsgenerator, zonnepanelen, vacuümbuizen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#14893
Prijs
€ 449.000
Type woning
Villa
Plaats
Pego
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
276m²
Oppervlakte perceel
10276m²

Exclusieve villa gelegen in Pego-Mustalla op de berg Carritxa

Deze exclusieve villa is gelegen in Pego-Mustalla op de berg Carritxa op 10.276 m² grond. Ruime kamers, overspoeld met licht en een uitzicht dat u zal verbazen. Vanaf de grote terrassen heeft u uitzicht op de Pego-vallei, de Middellandse Zeekust of het panorama op de bergen. Als u van rust en natuur houdt, is deze villa echt iets voor u. Bijna zelfvoorzienend dankzij 2 waterreservoirs met in totaal 18.000 liter zoet water, evenals een zonnestelsel en een generator voor stroomopwekking. Een gasboiler, een gastank van 2000 liter en extra vacuümbuizen zorgen voor warm water. Indien nodig levert een vrachtwagen 10.000 liter vers water voor 100 euro. 

Dubbelwandige buitenmuren met isolatie verbeteren het klimaat in het huis, zowel in de winter als in de zomer. Rustige en vredige locatie met veel zon in de zomer en winter. Niet ver van het centrum van Pego met zijn goede infrastructuur voor alles wat nodig is voor het dagelijks leven: artsen, scholen, banken, supermarkten, restaurants, bars en nog veel meer. De afstand tot de dichtstbijzijnde stranden is ongeveer 10 km. Alicante en Valencia, steden met hun eigen luchthavens, liggen beide op ongeveer 100 km afstand. 2 woonkamers. 3 slaapkamers. 1 keuken. 1 enkele keuken. 2 badkamers. Opslagruimte. Internet / TV 10276 m² perceel. 276 m² leefruimte. 8 x 4 m zwembad. Inbraakwerend glas. Rolluiken met anti-inbraakbeveiliging. 2 waterreservoirs 15.000 liter en 3.000 liter. Dubbelwandig metselwerk, binnenin geschuimd. Elektriciteitsgenerator, zonnepanelen, vacuümbuizen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Bergzicht
 • Dichtbij voorzieningen
 • Elektra aansluiting
 • Internet
 • Opslagruimte
 • Panoramazicht
 • Rustige omgeving
 • Stille omgeving
 • Terras
 • Vallei zicht
 • Vlakbij het strand
 • Water opslag
 • Zeezicht
 • Zonnepanelen