Appartement te koop in Moraira / Spanje #3281

€ 152.900
TOP AANBIEDING voor investeerders en particulierenHeeft u altijd een luxe appartement in het mooie Moraira/Benissa willen kopen, grijp nu uw kans. Zojuist zijn 28 van de totaal 83 appartementen in de residentiële 'Jardines de Montemar' van de bank Cajamar gekocht - VRIJ van schulden !! en worden nu met 40-50% korting aangeboden. Ik heb persoonlijk met verschillende aspirant kopers dit complex bezocht, hetgeen direct tot aankoop geleid heeft.Jardines de Montemar is een onderscheidende project van slechts 83 luxe toeristische appartementen en penthouses. Het complex is ontworpen in de stijl van een mediterraan dorpje met rustieke architectonische accenten en prachtige aangelegde tuinen met schaduwrijke palmen en bruisend water features, deze ontwikkeling onderscheidt zich van alle anderen projecten in de buurt.'Jardines de Montemar' ligt op 5 minuten van het centrum van Moraira, 700m van de golfbaan 'Ifach' en 1.200m van het strand. Te koop zijn de 2-slaapkamer appartementen (begane grond, 1e verdieping of duplex / penthouse) allen voorzien van warm/koud airconditioning, begane grond met tuin, eerste verdieping met grote terrassen en een aantal van hen zelfs met jacuzzi. De indeling van deze appartementen is verschillend. Dit complex staat op een zeer mooie en rustige urbanisatie met een mooie gemeenschappelijk tuin, 2 buiten zwembaden, een Spa en een verwarmd binnenzwembad (zie foto's). Jardines de Montemar heeft een indrukwekkende positie aan de kust van Benissa, met een fantastisch uitzicht richting Ifach de rots van Calpe en over de ongerepte omgeving. Een appartement in Jardines de Montmar heeft grote verhuur mogelijkheden en is daardoor nu de perfecte investering.Er zijn op dit ogenblik 2 ingerichte modelwoningen beschikbaar. Prijzen voor 1-kamer appartement € 99.950 en voor 2-kamer appartement van € 125.900 tot € 193.000 !!Voor up-to-date overzicht zie: Beschikbaar Bel nu voor een bezichtiging of reservering naar:in Nederland +31 725116051 in Spanje +34 965020899De locatie in Google Maps vindt u hier: Jardines de Montemar    
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#3281
Prijs
€ 152.900
Type woning
Appartement
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk

TOP AANBIEDING voor investeerders en particulieren

Heeft u altijd een luxe appartement in het mooie Moraira/Benissa willen kopen, grijp nu uw kans. Zojuist zijn 28 van de totaal 83 appartementen in de residentiële 'Jardines de Montemar' van de bank Cajamar gekocht - VRIJ van schulden !! en worden nu met 40-50% korting aangeboden.

Ik heb persoonlijk met verschillende aspirant kopers dit complex bezocht, hetgeen direct tot aankoop geleid heeft.

Jardines de Montemar is een onderscheidende project van slechts 83 luxe toeristische appartementen en penthouses. Het complex is ontworpen in de stijl van een mediterraan dorpje met rustieke architectonische accenten en prachtige aangelegde tuinen met schaduwrijke palmen en bruisend water features, deze ontwikkeling onderscheidt zich van alle anderen projecten in de buurt.

'Jardines de Montemar' ligt op 5 minuten van het centrum van Moraira, 700m van de golfbaan 'Ifach' en 1.200m van het strand. Te koop zijn de 2-slaapkamer appartementen (begane grond, 1e verdieping of duplex / penthouse) allen voorzien van warm/koud airconditioning, begane grond met tuin, eerste verdieping met grote terrassen en een aantal van hen zelfs met jacuzzi. De indeling van deze appartementen is verschillend. Dit complex staat op een zeer mooie en rustige urbanisatie met een mooie gemeenschappelijk tuin, 2 buiten zwembaden, een Spa en een verwarmd binnenzwembad (zie foto's).

Jardines de Montemar heeft een indrukwekkende positie aan de kust van Benissa, met een fantastisch uitzicht richting Ifach de rots van Calpe en over de ongerepte omgeving.
Een appartement in Jardines de Montmar heeft grote verhuur mogelijkheden en is daardoor nu de perfecte investering.

Er zijn op dit ogenblik 2 ingerichte modelwoningen beschikbaar.
Prijzen voor 1-kamer appartement € 99.950 en
voor 2-kamer appartement van € 125.900 tot € 193.000 !!

Voor up-to-date overzicht zie: Beschikbaar

Bel nu voor een bezichtiging of reservering naar:

in Nederland +31 725116051 
in Spanje +34 965020899

De locatie in Google Maps vindt u hier: Jardines de Montemar    

Voorzieningen

 • Afgeprijsd
 • Airconditioning
 • Bankbeslag
 • Garage
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Jacuzzi
 • Ondergronds parkeren
 • Rustige omgeving
 • Sauna
 • Terras
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand