Terug naar resultaten

Tussenwoning te koop in Marbella / Spanje #47691

€ 950.000
Exclusief eigendom in de prestigieuze woonwijk La Virginia Gelegen in de Golden Mile of Marbella en heel dicht bij de stad en het strand. De woonwijk is zeer rustig. Verstedelijking van de mediterrane dorpsstijl, die zelfs een kleine kerk en restaurants heeft. Het pand heeft een totale oppervlakte van 265 m², verdeeld over drie verdiepingen. Het heeft drie onafhankelijke ingangen van de straat, een die leidt van een van de vierkanten van de woonwijk naar het binnenland van het pand op de begane grond, een ingang van de straat naar de tuin en een andere ingang die directe toegang geeft tot de lagere vloer van het pand. Op de begane grond is er een grote woonkamer met twee open haarden, toilet, open keuken, veranda, tuin en privézwembad.  De bovenste verdieping heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een prachtig terras. Op het lagere niveau zijn er twee slaapkamers, twee badkamers, een opbergruimte en een woonkamer met een open keuken. De distributie biedt het onroerend goed grote mogelijkheden. Het is mogelijk om twee onafhankelijke eigendommen te hebben met de optie om een of beide te huren, met een prachtige vakantie of winstgevendheid van residentiële, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47691
Prijs
€ 950.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Marbella
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
265m²
Oppervlakte perceel
247m²

Exclusief eigendom in de prestigieuze woonwijk La Virginia

Gelegen in de Golden Mile of Marbella en heel dicht bij de stad en het strand. De woonwijk is zeer rustig. Verstedelijking van de mediterrane dorpsstijl, die zelfs een kleine kerk en restaurants heeft. Het pand heeft een totale oppervlakte van 265 m², verdeeld over drie verdiepingen. Het heeft drie onafhankelijke ingangen van de straat, een die leidt van een van de vierkanten van de woonwijk naar het binnenland van het pand op de begane grond, een ingang van de straat naar de tuin en een andere ingang die directe toegang geeft tot de lagere vloer van het pand. Op de begane grond is er een grote woonkamer met twee open haarden, toilet, open keuken, veranda, tuin en privézwembad. 

De bovenste verdieping heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een prachtig terras. Op het lagere niveau zijn er twee slaapkamers, twee badkamers, een opbergruimte en een woonkamer met een open keuken. De distributie biedt het onroerend goed grote mogelijkheden. Het is mogelijk om twee onafhankelijke eigendommen te hebben met de optie om een of beide te huren, met een prachtige vakantie of winstgevendheid van residentiële, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Loopafstand naar zee
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand