Terug naar resultaten

Tussenwoning te koop in Marbella / Spanje #46114

€ 565.000
Tussenwoning te koop in Marbella Deze woning is een twee onder één kap woning verdeeld over 3 verdiepingen, met 5 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben individuele warme en koude airconditioning. Uitstekende locatie, naast de jachthaven van Cabopino en dicht bij verschillende golfbanen. - Marbella (10 min) - Puerto Banús (15 min) - Strand (2 min) - Luchthaven Malaga 25 minuten Op de begane grond is er een ruime volledig uitgeruste keuken, woonkamer, eetkamer, voortuinterras en achterterras met klein privé zwembad naast de keuken. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers met 2 badkamers. De hoofdkamer heeft een en-suite badkamer en een eigen terras met uitzicht op zee.  Op heldere dagen kun je Gibraltar en Afrika zien liggen. Op de begane grond zijn er nog 2 slaapkamers, een badkamer, een tweede woonkamer en een garage voor maximaal 3 auto's. Geniet van het voorrecht om in een van de meest gewilde gebieden van Marbella te wonen, de zandstranden en het mediterrane landschap, met alle faciliteiten en diensten binnen handbereik: gezondheid, supermarkten, sportcentra, internationale scholen, bars, surfscholen en een grote verscheidenheid aan restaurants en winkelgebieden. Ideaal als vakantiehuis, eerste woning of voor investering als vakantiewoning met hoge winstgevendheid. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46114
Prijs
€ 565.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Marbella
Wijk
Cabopino
Provincie
Málaga
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
231m²
Oppervlakte perceel
317m²

Tussenwoning te koop in Marbella

Deze woning is een twee onder één kap woning verdeeld over 3 verdiepingen, met 5 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben individuele warme en koude airconditioning. Uitstekende locatie, naast de jachthaven van Cabopino en dicht bij verschillende golfbanen. - Marbella (10 min) - Puerto Banús (15 min) - Strand (2 min) - Luchthaven Malaga 25 minuten Op de begane grond is er een ruime volledig uitgeruste keuken, woonkamer, eetkamer, voortuinterras en achterterras met klein privé zwembad naast de keuken. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers met 2 badkamers. De hoofdkamer heeft een en-suite badkamer en een eigen terras met uitzicht op zee. 

Op heldere dagen kun je Gibraltar en Afrika zien liggen. Op de begane grond zijn er nog 2 slaapkamers, een badkamer, een tweede woonkamer en een garage voor maximaal 3 auto's. Geniet van het voorrecht om in een van de meest gewilde gebieden van Marbella te wonen, de zandstranden en het mediterrane landschap, met alle faciliteiten en diensten binnen handbereik: gezondheid, supermarkten, sportcentra, internationale scholen, bars, surfscholen en een grote verscheidenheid aan restaurants en winkelgebieden. Ideaal als vakantiehuis, eerste woning of voor investering als vakantiewoning met hoge winstgevendheid.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht