Terug naar resultaten

Tussenwoning te koop in Marbella / Spanje #44897

€ 879.000
Tussenwoning te koop in Marbella  Een prachtige privé-enclave van slechts veertien unieke aanpasbare woningen met 3 en 4 slaapkamers, bestaande uit 8 semi-vrijstaande huizen en 6 herenhuizen met enorme woonruimtes van 320-340 m². Deze uitgestrekte woningen met meerdere verdiepingen genieten van een spectaculair ononderbroken uitzicht op de bergen en de zee vanuit alle kamers en bieden de unieke mogelijkheid om elke woning aan te passen aan de eisen van de veeleisende kopers. We begrijpen dat elke koper anders is, dus hebben we een totaal individueel aanbod gecreëerd, waarbij we flexibele en op maat gemaakte luxe eigendommen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen die inspelen op verschillende smaken en budgetten.  Deze unieke benadering van het op maat maken van onroerend goed is de eerste in zijn soort in Zuid-Spanje en stelt ons in staat om ons kenmerkende ontwerp en hervormingsproces te personaliseren voor elk individueel onroerend goed, professioneel en kosteneffectief voor u beheerd bij elke stap. We bieden 3 aanpassingsniveaus voor elk van deze soorten eigendommen. De transformatie kan gaan van een grondige verbouwing en restyling van het bestaande huis tot een radicale make-over met een her configuratie van het bestaande vloeroppervlak, een extra slaapkamer en een dompelbad op het dakterras. Dit is geen off-plan project, afhankelijk van welk van de drie niveaus van transformatie en ontwerp u kiest, kunt u binnen een periode van slechts 4 maanden van begin tot eind wonen en genieten van uw op maat gemaakte huis. Het ligt op 300 km² van het adembenemende natuurpark Sierra de Las Nieves, in het hart van het internationaal erkende UNESCO-biosfeerreservaat van Andalusië. In dit streng beschermde park is slechts 5% van het land bebouwbaar, dus de kans om op zo'n idyllische locatie te wonen is zeer beperkt. Het is gelegen te midden van het prachtige natuurlijke landschap van Monte Elviria en biedt een prachtig omhullend uitzicht over het nuttige natuurlijke landschap van Monte Elviria, met een prachtig omhullend uitzicht over de Mijas-vallei en richting de Middellandse Zee.  Slaapkamers: 3Badkamers: 3Oppervlakte: 308 m²Opleveringsdatum: 4 Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44897
Prijs
€ 879.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Marbella
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
308m²

Tussenwoning te koop in Marbella 

Een prachtige privé-enclave van slechts veertien unieke aanpasbare woningen met 3 en 4 slaapkamers, bestaande uit 8 semi-vrijstaande huizen en 6 herenhuizen met enorme woonruimtes van 320-340 m². Deze uitgestrekte woningen met meerdere verdiepingen genieten van een spectaculair ononderbroken uitzicht op de bergen en de zee vanuit alle kamers en bieden de unieke mogelijkheid om elke woning aan te passen aan de eisen van de veeleisende kopers. We begrijpen dat elke koper anders is, dus hebben we een totaal individueel aanbod gecreëerd, waarbij we flexibele en op maat gemaakte luxe eigendommen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen die inspelen op verschillende smaken en budgetten. 

Deze unieke benadering van het op maat maken van onroerend goed is de eerste in zijn soort in Zuid-Spanje en stelt ons in staat om ons kenmerkende ontwerp en hervormingsproces te personaliseren voor elk individueel onroerend goed, professioneel en kosteneffectief voor u beheerd bij elke stap. We bieden 3 aanpassingsniveaus voor elk van deze soorten eigendommen. De transformatie kan gaan van een grondige verbouwing en restyling van het bestaande huis tot een radicale make-over met een her configuratie van het bestaande vloeroppervlak, een extra slaapkamer en een dompelbad op het dakterras. Dit is geen off-plan project, afhankelijk van welk van de drie niveaus van transformatie en ontwerp u kiest, kunt u binnen een periode van slechts 4 maanden van begin tot eind wonen en genieten van uw op maat gemaakte huis.

Het ligt op 300 km² van het adembenemende natuurpark Sierra de Las Nieves, in het hart van het internationaal erkende UNESCO-biosfeerreservaat van Andalusië. In dit streng beschermde park is slechts 5% van het land bebouwbaar, dus de kans om op zo'n idyllische locatie te wonen is zeer beperkt. Het is gelegen te midden van het prachtige natuurlijke landschap van Monte Elviria en biedt een prachtig omhullend uitzicht over het nuttige natuurlijke landschap van Monte Elviria, met een prachtig omhullend uitzicht over de Mijas-vallei en richting de Middellandse Zee. 

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 308 m²
Opleveringsdatum: 4

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Terras
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht