Appartement te koop in Marbella / Spanje #47642

€ 6.550.000
Luxe duplex penthouse in het meest exclusieve gebied van de authentieke Golden Mile van Marbella Dit nieuw gebouwde penthouse is het toonbeeld van goede smaak en luxe. Het is niet alleen de kwaliteit van de constructie of het ontwerp dat het karakter van dit pand kenmerkt, wat het een echt pluspunt van exclusiviteit geeft, is het bedrijf dat het tot in het kleinste detail heeft ontworpen, Fendi. Dit complex heeft niet alleen ligging en kwaliteit, maar heeft ook een van de beste gemeenschappelijke ruimtes in de sector sinds jaren, spectaculaire afwerkingsdetails en zoveel ruimte dat het meer dan een duplex penthouse is het een Villa is.  Specifiek heeft dit pand bijna 1.000m2 bebouwd. Het resort is ontworpen voor comfortabel leven, met alle nodige voorzieningen, een sociale club, een gezondheidsclub, beveiliging, grote tuinen, binnenzwembaden, een fitnessruimte, enz. Gelegen op slechts twee minuten van Puerto Banus, Puente Romano, de boulevard en de beste golfbanen cursussen aan de Costa del Sol. De luchthaven van Malaga ligt op 30 minuten afstand. Kenmerken: verwarming: Arotermia, airconditioning, lift, tuin, alarm en 24 uur beveiliging. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47642
Prijs
€ 6.550.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Provincie
Málaga
Slaapkamers
5
Badkamers
7
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
963m²

Luxe duplex penthouse in het meest exclusieve gebied van de authentieke Golden Mile van Marbella

Dit nieuw gebouwde penthouse is het toonbeeld van goede smaak en luxe. Het is niet alleen de kwaliteit van de constructie of het ontwerp dat het karakter van dit pand kenmerkt, wat het een echt pluspunt van exclusiviteit geeft, is het bedrijf dat het tot in het kleinste detail heeft ontworpen, Fendi. Dit complex heeft niet alleen ligging en kwaliteit, maar heeft ook een van de beste gemeenschappelijke ruimtes in de sector sinds jaren, spectaculaire afwerkingsdetails en zoveel ruimte dat het meer dan een duplex penthouse is het een Villa is. 

Specifiek heeft dit pand bijna 1.000m2 bebouwd. Het resort is ontworpen voor comfortabel leven, met alle nodige voorzieningen, een sociale club, een gezondheidsclub, beveiliging, grote tuinen, binnenzwembaden, een fitnessruimte, enz. Gelegen op slechts twee minuten van Puerto Banus, Puente Romano, de boulevard en de beste golfbanen cursussen aan de Costa del Sol. De luchthaven van Malaga ligt op 30 minuten afstand. Kenmerken: verwarming: Arotermia, airconditioning, lift, tuin, alarm en 24 uur beveiliging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • 24 uur bewaakt
  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Binnen zwembad
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Lift
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand